A co Prorock zgłaszasz się? :wink: Jak możesz mnie zdradzać :wink:Czy właśnie na forum szukasz sponsora? :wink:Pozostaje tylko jedno ale: kto da mi na to pieniądze??? Bo ja niestety gotówką nie dysponuję...
Czy na stażu można sie wiele nauczyć?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A teraz wracajac do topiku chcialam zgodzic sie, z tym ze staze ksztalca, daja kopensa w dupensa
Popieram w pełni na stażach człowiek nabiera spojrzeniqa trochę szerszego na to co ćwiczy i wdaje się w taki swoistyklimat grupy ludzićwiczących to samo. Dodatkowo można poznać wiele nowych osób i nabrac całkiem nowych doświadczeń ( co nie marta ? żeby tylko nie wyszło że ironizuje :roll: )
czy obejzenia cudzych egzaminow (gratulacje Taketa ).
WIelkie dzięki
Napisano Ponad rok temu
Jasne ze wniósł - mamy mnóstwo slicznych fotek ze Stefem co buduje naszą pozycję towarzyską no i możemy podrażnić się ze Szczepanem 8) 8) 8)
Przy tych korzyściach, żadne kruczki techniczne nie mają znaczenia :wink:
Pancer (szpanujący zdjęciem ze Stefem)
Napisano Ponad rok temu
A techniki? Ostatnio zaczelam watpic, czy w aikido wogule sa jakies techniki, a jesli nawet sa, to czy o to nam glownie chodzi (czytaj nizej
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem opanowanie technik pokazanych na stażu w znacznym stopniu wiąże się z ćwiczeniem ich jeszcze przez dłuższy okres czasu jeszcze po stażu, ale...
No i właśnie... bywa tak, że nawet trener nie do końca posiada wiedzę na temat tej "akuratnej" techniki i prowadząc ją dalej na treningu mchinalnie i nieświadomie nieco ją modyfikuje, a okazuje się to dopiero po konfrontacji późniejszej z osobą prowadzącą staż...
W sumie całościowo to różnie bywa...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możliwości zapłacenia dantejskich pieniędzy za coś czego można się nie nauczyć, czy możliwości konfrontacji z różnymi ludźmi (to akurat cenię najbardziej)...
Napisano Ponad rok temu
Nie ma we mnie wogule potrzeby konfrontacji w tej dziedzinie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bokken
- Ponad rok temu
-
O gadulstwie aikidockim
- Ponad rok temu
-
Kopnięcia i obrona przed nimi w Aikido.
- Ponad rok temu