Ja po pierwszym kwadransie.Bardzo chcialem dotrwac do konca, ale pomimo tego olbrzymieog ladunku emocji i artystycznego wyrazu, spalem jak zabity po 3 kwadransach :wink:
Taekwondo - 16.12.2003 godz 23.45 TVP1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tragedia.
już wiem dlaczego nikt nie lubi układów w tkd, skoro mi (zapalonemu fanatykowi) sie nawet nie podobały bleeeeee
Napisano Ponad rok temu
AAAAA. mamo nie karz mi więcej oglądać tego filmu zrobie wszystko WSZYSTKO!!! rotfl.
tragedia.
Ja bardzo lubie układy w TKD w koncu to podstawa, ale film słabiutki bardziej psychologiczny niż Fighterowy
To było WTF TKD ? : > pewnie dlatego takie sztywne ukłdy
Napisano Ponad rok temu
To było WTF TKD ? : > pewnie dlatego takie sztywne ukłdy
Tak, to były układy WTF. Nawet kawałek mistrzowskiego poomse Sipjin się trafił, mojego ulubionego zresztą (Koreańczyk go robił na swojej sali, drętwo dosyć zresztą).
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
wydawał sie ciekawy ...
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
2. Chciałbym wam coś ukazać:
zobaczcie sobie ten film o taekwondo, a zobaczcie film "najlepsi z najlepszych" o taekwondo.
Dwa różne podejścia do tematu. Amerykanie jak zawsze kreują heroiczne wydażenia z bohaterami, my się skłaniamy ku ukazaniu rzeczywistości i chwili refleksji.
Napisano Ponad rok temu
2. Chciałbym wam coś ukazać:
zobaczcie sobie ten film o taekwondo, a zobaczcie film "najlepsi z najlepszych" o taekwondo.
Dwa różne podejścia do tematu. Amerykanie jak zawsze kreują heroiczne wydażenia z bohaterami, my się skłaniamy ku ukazaniu rzeczywistości i chwili refleksji.
Bo polacy niepotrafia zrbic filmu akcji to zrobili film psychologiczny w którym TKD było narzedziem jedynie a nie głównym wątkiem.
Napisano Ponad rok temu
1. Zauważyłem, że tam było 1 poomse z wtf.
Były co najmniej 3, a mianowicie Taeguk Il Jang (1), który ekipa ćwiczyła na treningu i potem wykonywała na pokazie, Sipjin wykonywany przez Kima (ten, który przerwał w połowie) i Taeguk Chil Jang (7) w scenie indywidualnego treningu.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Takie moje spostrzeżenie.
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio w jakiejs gazecie (Teletydzień bodajże) wyczytałem że jeden z polskich aktorów niejaki Paweł Burczyk (znany min. z "13 Posterunku") cytuje "jest ekspertem od taekwondo :wink: ", w powyższym filmie też gra. Podejżewam że jest/był on zwiazany z WTF-em, zna go ktos ?
Pozdrówka.
Hi , nawiazujac do tego aktora, dzis o 22.30 na polsacie bedzie program Kuba Wojewodzkiego (odbierany w rozny sposob), bedzie reportaz o tym aktorze. Sadze, ze porusza temat tkd, jezeli dotyczy tego aktora.
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wlasnie leci , ogladac , wspomina o tkd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów