Taekwondo - 16.12.2003 godz 23.45 TVP1
Napisano Ponad rok temu
I tu pytanie.
Ostatnio w jakiejs gazecie (Teletydzień bodajże) wyczytałem że jeden z polskich aktorów niejaki Paweł Burczyk (znany min. z "13 Posterunku") cytuje "jest ekspertem od taekwondo :wink: ", w powyższym filmie też gra. Podejżewam że jest/był on zwiazany z WTF-em, zna go ktos ?
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest film w rezyseri Marka Brodzkiego(tego od Wiedzmina), z tych bardziaj ambitnych .
widzialem-ciezka proba 8O .
Napisano Ponad rok temu
włączyłem dwójke a tam leciał jakiś film i właśnie grał w nim Paweł Burczyk,akurat trafiłem na scene w której jacyś goście chcieli go okraść , a ten się z nimi zaczoł lac - ja tak siedzie oglądam ze zdziwieniem , a tu nagle Bruczyk Twimyo bandae dollyo wali 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Film obyczajowy, Polska/Korea Południowa, 1997
czas 90 min.
reż.: Moon Seung Wook
scen.: Moon Seung Wook, Maria Góralczyk, Wojciech Zimiński
wyst.: Ewa Gawryluk, Paweł Burczyk, Bartosz Opania, Michał Bukowski, Waldemar Barwiński, Jerzy Łapiński, Paweł Nowisz
TVP 1: Wtorek 23:45
Koreańczyk Kim, mistrz taekwondo, prowadzi klub sportowy na warszawskiej Pradze. W Seulu, skąd wyjechał 13 lat wcześniej, zostały żona i córka. Wiele podróżował, był w Anglii, we Francji, ale nigdzie długo nie zagrzał miejsca. Imał się różnych zajęć. Polska to kolejny przystanek w jego życiu. Na drodze Kima pojawia się dwoje młodych Polaków, Jola i Michał. Przypominają mu jego lata młodości. Chłopak jest związany z grupą przestępczą, żyje z kradzieży samochodów. Kim ma nadzieję, że poprzez sport sprowadzi go na lepszą drogę.
źródło [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
To raczej bedzie kicha ale moj patriotyzm (do TKD oczywiscie ) nie pozwala tego ominac. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla mnie byl w porzadku nie zadna sciema jakas w stylu naparzania sie 1 na 20 ogolnie jak w zyciu......szaro i do du...y zawsze ktos cos chce zepsuc!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
teakwondo - bielsko - jest ?
- Ponad rok temu
-
Sekcja Taekwondo w Bydgoszczy...
- Ponad rok temu