Rany, czyżby kolejny rózowy królik Tym razem made in Wrocek :wink: 8)ta w różowym :wink:
do wrocławskich aikidoków
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na ale kroliczek to Ty nie jestes....
raczej ta dziewczynka ktora idzie tam gdzie chce...
Napisano Ponad rok temu
te, łabądek, weź rusz szyjką i ugryź się w dziób! :roll: :twisted:Rany, czyżby kolejny rózowy królik
Napisano Ponad rok temu
O kurcze, jeśli krolik to chyba wściekły i mało subtelny w ripostach :roll: No wypisz wymaluj krwiożerczy królik z Monthy Pytona i kielicha św. Graala przestraszonyte, łabądek, weź rusz szyjką i ugryź się w dziób! :roll: :twisted:Rany, czyżby kolejny rózowy królik
Napisano Ponad rok temu
tak jest :twisted: :2gunfire: bój się :wink:O kurcze, jeśli krolik to chyba wściekły i mało subtelny w ripostach :roll: No wypisz wymaluj krwiożerczy królik z Monthy Pytona i kielicha św. Graala przestraszony
Napisano Ponad rok temu
tak jest :twisted: :2gunfire: bój się :wink:
Zamiast odpowiedzi:
Głupi człowiek ma serce na języku,
mądry - język w sercu
Tucydydes
Pomyśl nad tym :wink:
Napisano Ponad rok temu
a mówią, że to kobiety są przewrażliwione, obrażalskie, wszystko biorą dosłowanie i do siebie i nie rozumieją ironii...Zamiast odpowiedzi:
Głupi człowiek ma serce na języku,
mądry - język w sercu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz P masz to jak w tym dowcipie gdy w amerykańskiej szkole był dzień walki z nietolerancją rasowa i pani mówiła, ze:zmailu - ty uczysz teraz różowych!!!!!
- Nie ma dziś czarnych, żółtych czy białych (delikatnie mówiac) - Dziś wszyscy jesteśmy niebiescy.
A zaraz potem: Ok, no to jasnoniebiescy do tyłu autokaru, a ciemoniebiescy do przodu
U smaila jest tak samo tyle, że on w róz poleciał 8) 8) :wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
I tak oto krwiozerczy królik, szybko zmienił się w domowa przytulanke Prawda jekie wygodne? Ech kobiety :wink: 8)a mówią, że to kobiety są przewrażliwione, obrażalskie, wszystko biorą dosłowanie i do siebie i nie rozumieją ironii...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie za dużo się bajek między wierszami naczytałeś jej jacy ci mężczyźni wrażliwi i delikatni... strach wyrażać się nie urażając... przestraszony przestraszony przestraszonyI tak oto krwiozerczy królik, szybko zmienił się w domowa przytulanke Prawda jekie wygodne? Ech kobiety :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
lubimy kontrasty ,co?
A Labadka zostaw prosze w spokoju,bo Labadek jest kochany :wink: , to wielki mysliciel -jeden z trzech warszawskich muskieterow,znaczy aikidokow
Drogi Pmaszu! wypraszam sobie te insynuacje z rozowym :twisted: , paskudnie nie lubie rozowego :wink:
Maya kupi sobie niebawem biale sliczne ubranko i nie bedzie juz zadnego rozowego (choc maya ladnie wyglada w tym kolorku,to niezla sciema )
Napisano Ponad rok temu
noooo, lubimy zaskakiwać nickuś słodki, tak z przyzwyczajenia, ale jak ktoś zna transkrypcję japońską trochę lepiej niż nieźle to wie, że znaczenie mojego emblemacika już takie słodkie nie jest i wiele tłumaczymaya,wlasnie sie zastanawialam nad rozowym,ten kolor to niezla sciema u Ciebie, a ten nick tez paskudnie slodki
lubimy kontrasty ,co?
8O nooo to, że to wielki myśliciel to poczułam na własnej skórze :splat: ale jak on taki przefajny tylko się maskuje, to już się zamykamA Labadka zostaw prosze w spokoju,bo Labadek jest kochany :wink: , to wielki mysliciel...
no już się załamałam, że z powodu jednego głupiego słowa mego taka afera sie zrobiła (pruła :2gunfire: ), ale cóż... tak bywa. no ubranko będzie szybciej jak się jakiś sponsor trafi, bo jak na razie to ciemno, zimno i do ubranka dalekoDrogi Pmaszu! wypraszam sobie te insynuacje z rozowym :twisted: , paskudnie nie lubie rozowego :wink:
Maya kupi sobie niebawem biale sliczne ubranko i nie bedzie juz zadnego rozowego
paskuda poklon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O nooo to, że to wielki myśliciel to poczułam na własnej skórze :splat: ale jak on taki przefajny tylko się maskuje, to już się zamykam
Nooo, widze, że bez szpili się nie obyło :? , ale cóz jako przefajny facet (uwierz starszym stażem koleżankom, co miały mozliwość osobistego odczucia mojego powalającego uroku) to ci puszczam w niepamięc 8) :wink:
Napisano Ponad rok temu
no ostatnio u nads bylo takich 3, ale sie wiecej nie pojawili...
Zgadza się jestem jedym z tych trzech i to ja zapoczatkowałem cały ten wątek. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi. Dołączamy do Was od początku nowego roku. Na zajęcia z bronią do Mr Smail a na resztę zajęć do grupy
3 majta się.
Kuba.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piotrus, to bedzie ewenement w skali swiatowej :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Podejście do treningu.
- Ponad rok temu
-
Oboz zimowy...
- Ponad rok temu
-
kobiety w Aikido
- Ponad rok temu