Oboz zimowy...
Napisano Ponad rok temu
Poszukuje informacji o obozach zimowych organizowanych przez dojo w Polsce( oczywiscie obozy aikido).
W moim dojo niestety zaden nie jest organizowany a szukanie w google nie przynioslo efektow.
Z gory dziekuje za pomoc
Marta
Napisano Ponad rok temu
Szanowne aikidoczki i aikidocy...
Poszukuje informacji o obozach zimowych organizowanych przez dojo w Polsce( oczywiscie obozy aikido).
W moim dojo niestety zaden nie jest organizowany a szukanie w google nie przynioslo efektow.
Z gory dziekuje za pomoc
Marta
zdaje się, że sensei Hoffman robi takowy w Karpaczu coś dzisiaj mówił takiego przy okazji egzaminu - poszukaj jego www bo ja nie znaju.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obóz jest zaplanowany dla studentów gdyż termin jest czasie ich ferii.Szanowne aikidoczki i aikidocy...
Z gory dziekuje za pomoc
Marta
zdaje się, że sensei Hoffman robi takowy w Karpaczu coś dzisiaj mówił takiego przy okazji egzaminu - poszukaj jego www bo ja nie znaju.
Napisano Ponad rok temu
Polecam obóz organizowany przez Andrzeja Bazylko:Jezeli sie nie myle to jest to oboz tylko dla studentow... :-) a ja bym chciala taki gdzie moze pojechac kazdy... no i hmm dobrze to moze ja poczekam na inne informacje
Więcej szczegółów pod adresem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zimowy obóz Aikido, 9-14 Lutego 2004
Program:
- 3,5 godziny treningu aikido
- 1 godzina treningu ken-jutsu (Kashima Shin Ryu)
- 1 godzina zajęcia na basenie
- 1 godzina zajęcia na hali sportowej
Zakwaterowanie w pokojach 3-osobowych, wyżywienie w stołówce (możliwość zamówienia posiłków wegetariańskich - prosimy o wcześniejsze zgłoszenie).
Cena: 550 złotych.
Dojazd na koszt własny (np. z Warszawy można dojechać autobusem PKS z Dw. Stadion do Garwolina i z Garwolina do Miętnego).
Zgłoszenia:
Zgłoszenia przyjmowane są do dnia 19 grudnia 2003 r.:
Zgłoszenie jest ważne wraz z dowodem wpłaty 250 złotych
Pozostałą sumę 300 złotych należy wpłacić na konto klubu do dnia 30 stycznia 2004r.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lacerta
Napisano Ponad rok temu
Jusi, sama zorganizuj i poprowadz - Obóz przetrawnia z rózowym królikiem - to brzmi cool - jak będa egzaminy na białą kitkę to tłum fanów z vortalu jak w banku 8) :wink: I bedzie o czym kolegom opowiadać :wink:A wie ktoś może cuś o obozach w terminie 2-14?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
milego dnia
Marta
Napisano Ponad rok temu
Ponoć AAI robi jakiś obóz w Wiśle w lutym ale szczegółów nie znam :roll:
Lacerta
Potwierdzam. Nasze dojo coś takiego organizuje w okresie 15-22 Lutego. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dla zainteresowanych mogę przesłać szczegóły na mail'a
pzw,
Ian
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Świetny pomysł!!!! :wink:Jusi, sama zorganizuj i poprowadz - Obóz przetrawnia z rózowym królikiem - to brzmi cool - jak będa egzaminy na białą kitkę to tłum fanów z vortalu jak w banku 8) :wink: I bedzie o czym kolegom opowiadać :wink:A wie ktoś może cuś o obozach w terminie 2-14?
Rozumiem Łabądku,że pierwszy zdajesz na białą kitę? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Świetny pomysł!!!! :wink:Jusi, sama zorganizuj i poprowadz - Obóz przetrawnia z rózowym królikiem - to brzmi cool - jak będa egzaminy na białą kitkę to tłum fanów z vortalu jak w banku 8) :wink: I bedzie o czym kolegom opowiadać :wink:A wie ktoś może cuś o obozach w terminie 2-14?
Rozumiem Łabądku,że pierwszy zdajesz na białą kitę? :wink:
Napisano Ponad rok temu
A nic wcześniej nie organizujecie?Ponoć AAI robi jakiś obóz w Wiśle w lutym ale szczegółów nie znam :roll:
Lacerta
Potwierdzam. Nasze dojo coś takiego organizuje w okresie 15-22 Lutego. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dla zainteresowanych mogę przesłać szczegóły na mail'a
pzw,
Ian
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kobiety w Aikido
- Ponad rok temu
-
szczepanisko - stare psisko ;>
- Ponad rok temu