Leczenie wiązadeł
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
-czy to się da całkowicie wyleczyć(myślę o intensywnym treningu mma),czy noga będzie tak sprawna jak przed kontuzją?
-co powinienem zrobić po zdjęciu gipsu(usg itp)?
I jakiekolwiek porady
Z góry dziękuję
Napisano Ponad rok temu
Z naderwanymi mozna normalnie trenowac ale musisz je najpierw do konca wyleczyc i popracowac nad miesniami nog.Miesnie beda pelnic po czesci funkcje stabilizacyjne.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam i zycze zdrowia
Napisano Ponad rok temu
kreatyna to produkt energetyczny, nie buduje miesni, a jesli stosujac ja nie dostarczasz rownoczesnie odpowiedniej ilosci bialka to efekt jest wrecz odwrotny- spadek masy, najpier kosztem tluszczow potem bialek.kreatyna moze pomoc w koncu buduje miesnie to znaczy pomoga odbudowac uszkodzone czesci wzmacniajac je, niestety tylko teoryzujebo sam nie bralem.
pozdrawiam i zycze zdrowia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z cała pewnością Arthryl nie pomoże w najmniejszym stopniu na naderwane więzadła. Mógł ci przepisać w związku z pourazowym uszkodzeniem powierzchni stawowych. Ani glutamina ani kreatyna nie mają nic wspólnego z więzadłami. Naderwane więzadła oczywiście da się wyleczyć. Będzie to trwało dość długo, w tym czasie niezbędna będzie rehabilitacja i rezygnacja z nadmiernych obciążeń. Zerwane więzadła można ewentualnie operacyjnie wszczepić, ale raz zerwane samo nie odrośnie.Ja mam naderwane więzadła krzyżowe (a właściwie ich nie mam )i lekarz kazał mi używać Arthryl. Podobno pomaga
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dieta kwasniewskiego
- Ponad rok temu
-
wada wzroku
- Ponad rok temu
-
Skoki narciarskie - sezon 2003/2004
- Ponad rok temu