Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wszechstylowe Mistrzostwa Polski w Karate

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
53 odpowiedzi w tym temacie

budo_fridek
  • Użytkownik
  • Pip
  • 21 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Wszechstylowe Mistrzostwa Polski w Karate
do Rapchaela-- niestety nie ...jestem sobie taki czlowieczek z boku....
a teraz cala reszta.... Pan Czapla na forum przyznal ze błedem bylo dopuszczenie klubowe tylko z pozwoleniami federacji...i chwala mu za to ze jest czlowiekiem ktory widzi tez wady w swoim postepowniu,....ale z drugiej strony to pokazalo tylko ze Pan Czapla chcial podac reke innym federacja i ich "przywodca" a oni uniesli sie duma i nie pozwiolili swoim kluba wziasc udzialu w turnieju ktory zorganizowany byl chyba moim zdaniem by wkoncu zniesc podzialy....
  • 0

budo_wargrim
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 262 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mysle ze mozna to skwitowac w ten sposob:

Ten turniej byl malym swiatelkiem w wielkim ciemnym tunelu, kazdy kolejny bedzie powodowal ze to swiatelko bedzie swiecilo jasniej.

Mam nadziej, ze kiedys w tym tunelu (jednoczacym style karate) bedzie bardzo, bardzo jasno..........
  • 0

budo_chriser00
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 774 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A to ja mam pytanie jak to byly mistrzostwa roznych odmian karate to czy Murat ze swoim Tornadem sie zjawil? :lol:
  • 0

budo_chriser00
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 774 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Co ja pisze!! Chodzilo mi o Tsunami , juz mi sie w glowie pier****
  • 0

budo_leszekbubka
  • Użytkownik
  • Pip
  • 12 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

bardzo milo ze w koncu cos sie rusza ku lepszemu szkoda ze inne style i organizacje ni chca zorganizowac takich imprez :cry:
  • 0

budo_raphael
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 315 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mysle ze mozna to skwitowac w ten sposob:

Ten turniej byl malym swiatelkiem w wielkim ciemnym tunelu, kazdy kolejny bedzie powodowal ze to swiatelko bedzie swiecilo jasniej.

Mam nadziej, ze kiedys w tym tunelu (jednoczacym style karate) bedzie bardzo, bardzo jasno..........

Amen!!! poklon
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Miejmy nadzieje ,że coś się zmini na lepsze !!!!
  • 0

budo_fridek
  • Użytkownik
  • Pip
  • 21 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

karateko1 ! brawo wkoncu cos optymistycznego napisales.......
  • 0

budo_maniak
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 814 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Popełniliśmy jeden błąd wymagając zgody liderów styli na udział klubów w zawodach - liczyliśmy na inną ich postawę . Zablokowało to udział wielu klubów które się zgłosiły.

Ja mysle ze błedow było zancznie wiecej ...chociazby sedziowanie ... proponuje Panie Czapla aby wprowadzic lepsze , pod wzgledem merytorycznym , kursy sedziowskie dla posiadaczy stopni mistrzowskich i jakas ich weryfikacje, bo to ,co było podczs tego turnieju to daje wiele do zyczenia.I proponuje nastepnym razem zrobic jakas narade sedziowksa i usalenie wspolnych zasad dla Seitedo , Kyokushin i Shinzen bo wiele werdyktow było baardzo kontrowersyjnych .
Jezeli chodzi o liczbe zawodnikow to napewno nie było ich tak duzo , ale było sporo , to samo tyczy sie widowni, nie wiem czy było az 2000 , ale w dniu finałow była cała hala wypelniona .
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Maniak słyszałem,że było wiele zamieszania dotyczącego bałaganu organizacyjnego związanego z sędziowaniem i losowaniem Ty tylko to potwierdzasz, a może seitedi jest nie przystosowwane do organizacji tak waznej imprezy bez urazy ?
  • 0

budo_fridek
  • Użytkownik
  • Pip
  • 21 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

karateko 1 !! nigdy w zyciu...wiesz o co chodzi :)
jezeli chodzi o sedziowanie...to musze przyznac racje maniakowi.....bylem tam i cos tam czasami bylo nie tak...ale czy ktos moze powiedziec ze jakies zawody odbyly sie bez pomylek sedziowskich...to chyba jest zawsze i wszedzie...nie sadzicie...???
  • 0

budo_sfsgodula
  • Użytkownik
  • Pip
  • 18 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

karateke1 coraz bardziej Cie lube chyba masz konkretne kompleksy i manie wywyższania swojego stylu...może jednak cos nie pasuje ze Seitedo zooragnizowalo turniej w dobrym stylu z wieloma zawodnikami ,dobra widownia...ale przeciez dla Ciebie Shihan Czapla i cale Seitedo to jest przeszłość i nie istnieja...

daj sie spokój czlowieku
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hehheh ala jaja Tomek Oljenik wszystko juz opisał o działalności tego pana i jego wymyslonego stylu .Ciekawe kiedy sie dowiem ,gdzie zdawał na swoje dany w seitedo ?. A po drugie ta oragnizacja już jest zerem gdzyż się rozpadała na drobne i nic nie znaczy teraz górą jest nasza organizacja Polska Federacja karate :)
  • 0

budo_sfsgodula
  • Użytkownik
  • Pip
  • 18 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dalej swoje:D z mojej strony koniec trzeba bylo sie tam wbic incognito sprawdzic s.CZaple i cale Seitedo a nie pisz kolo jak nie wiesz...

nara
  • 0

budo_raphael
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 315 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

... ta oragnizacja już jest zerem gdzyż się rozpadała na drobne i nic nie znaczy teraz górą jest nasza organizacja Polska Federacja karate :)

Ktoś już tak kogoś nazwał ale to chyba było w sprawie Rywina, tak że nie jesteś oryginalny :twisted:
Po drugie na jakie drobne??? Bredzisz człowieku i nie bardzo wiesz o czym.
Prawda jest taka jak napisał SFSGodula: po prostu szlak Cię trafia, że konkurencja coś zrobiła i było to zrobione dobrze. 8) Na całe szczęście na niewielu tu już robisz jakiekolwiek wrażenie :twisted:
  • 0

budo_.:pitman:.
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 984 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

co by nie mówic ten shihan Czapla jak i cała organizacja SEitedo wzbudzaja duze zainteresowanie...co do dobrych zawodow- może były dobre - nie wiem nie bylem nie widzialem ale fakt jest taki ze wiekszosc te zawody poprostu olala...
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

pitman masz rację większośc te zawody olała z Dyduchem i Drewniakiem na czele !!! :)
  • 0

budo_wargrim
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 262 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

karateka1: Nie wiem czy jest sie z czego cieszyc, raczej powinnismy plakac. :( :( :(
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dzisiaj o godzinie 12:00, w Klubie Olipmijskim Grand Hotelu w Warszawie, odbyła się ceremonia wręczenia nagród dla najlepszych trenerów 2003 roku. Z rąk pani minister Krystyny Łybackiej nagrody odebrali Prezes PZK Wacław Antoniak, V-ce Prezes Andrzej Drewniak oraz Tomasz Grąbczewski. Na ich ręce przekazano także wyróżnienia dla: Włodzimierza Roja, Krzysztofa Borowca, Romana Kęski, Mariusza Mazura, Michała Puczko, Artura Wilento, Bogdan Lubosa oraz Bogdana Jeremicza i Jerzego Poznańskiego.
Łącznie w 2003 roku Polski Związek Karate zgromadził 10 medali Mistrzostw Świata i 32 medale Mistrzostw Europy. :)
  • 0

budo_wargrim
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 262 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Taaaa.......

Czytalem o tym na stronie PZK. Przynajmniej docenili wklad niektorych trenerow w te sukcesy.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024