308 rocznica smierci Zumbi
Napisano Ponad rok temu
Koncze juz,nie chce sie dalej spierac,bo to do niczego nie prowadzi.
ZUMBI,AXEEEE!!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze ty masz 300 rocznice smierci Zumbiego w du... ale wiekszosc ludzi trenujących capo inaczej o Nim mysli. Ale cóz ty jestes "ekspertem" do spraw capo i wiesz wszystko lepiej :twisted:
Niepozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
gdybym nie wiedział jakie masz odpały to pomyślałbym że zjadłeś coś nieświerzege i teraz pieprzysz...
k*** ch** mnie obchodzi co ty myślisz o zumbim to jest forum o capoeira a ta historyczna postac jest nierozerwalnie zwiazana z capoeirom jeżeli coś ci nie pasuje to tutaj niezaglądaj albo poproś moda o wykasowanie tego tematu
ehh... spajk mam swoje lata i nie podnoś mi ciśnienia bo kiedyś kopne w kalendarz jak dalej będe czytał takie bzdury
jeżeli chcesz sobie powypisywać takie bzduty to załóż sobie forum spajka gdzie będziesz mógł do woli się rozpisywać nie mecząć ludzi...
Napisano Ponad rok temu
jakby przejawial minimum inteligencji to by wiedzial ze bedac w dziale ''capoeira'' beda rzeczy ktore go nie interesuja
Spajk: jak ci sie to nie podoba i cie nie interesuje to stad Wy......laj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
krzywdy nie robisz ale jednak naciskasz na odcisk ludzią kiedy sobie "żartujesz" z pewnych osób których życie i działalnosc miały wpływ na rozwój capoeiryZumbi moze ZOOMBI co straszy na filmach jakie to ma znaczenie.
Napisano Ponad rok temu
Wyluzujcie ... Zobaczcie kiedy nasz kochany spajk dolaczyl do forum i ile juz ma postow ... Typowy przyklad niewyrzytego gowniaza, ktory swoje kompleksy chce leczyc na forum. Badzcie dorosli, przejmowanie sie tekstami spajka to tak jak by sie przejmowac, ze 12 letni dzieciak krzyknal na nas jakiegos bluzga i uciekl za blok ...
Dyskutujcie miedzy soba a jego teksty zostawiajcie jak by ich nie bylo ewentualnie kwitujcie jednym zdaniem ... Jezeli nie bedize wnosil nic do dyskusji, a bedzie notorycznie w niej przeszkadzal to pewnie zostanie skasowany i taki bedzie final ...
Ehh dobra jak dla mnie on nie istnieje, niekiedy tylko mozna sie z niego posmiac bo jest zalosny
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Capoeira w białymstoku
- Ponad rok temu
-
Bron w Capoeira
- Ponad rok temu
-