Ta ostrzałeczka przyda Ci sie na wyjeździe. Gdy ostrze zbyt zajdzie rdzą, czy sie stępi...
a czym ostrzysz lub bedziesz ostrzyl swoj noz ?
Napisano Ponad rok temu
Ta ostrzałeczka przyda Ci sie na wyjeździe. Gdy ostrze zbyt zajdzie rdzą, czy sie stępi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już napisałem. Ząbki i gdy jestem poza domem - LANSKY Crock Stick. Czekam na LANSKY Tungsten Carbide. Wcześniej używałem kamienia Aitor'a. Ale odczułem potrzebę posiadanie czegoś prostrzego i szybszego w obsłudze (a przy tym taniego). W planie jest LANSKY Proffesional Sharpening System. Ale to jeszcze nie teraz (nie mam $)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
LANSKY Crock Stick - do ząbkowanego ostrza i nie tylko
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
LANSKY Tungsten Carbide (za dwa dni będę ją miał - chyba) - podobno łatwa w obsłudze i skuteczna... zobaczymy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Aitor - kamień, jak kamień
LANSKY Proffesional Sharpening -
Ale tego jest tyle, że będziesz miał podobny problem, jak z wyborem noża. Musisz szukać...
Napisano Ponad rok temu
a powiedz mi jeszcze , czy mozna noze ze stali wysokowęglwowej ostrzyc na szlifierkach" ? chodzi mi o takie szybkoobrotowe kolo z kamienia . . .
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu