MT socom

czy może
Gerlach NK - 21 ?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolega podsunał mi pewien pomysł, przecież faktycznie można sobie utrudnić życie i powiesić chleb na grubej linie, czyli mamy ciecie - idealnie nadaje się socom, potem samoobrona - bo żona z wrzaskiem właśnie leci na nas że przeciąłem jej sznur od firanki - znów socom, no i na końcu smarowanie kromki ukrojonej masłem lub smarem, w zależności od upodobań i co mówicie panowie koledzy że gerlach?Ej... Fiodor... Bez jaj! A jeśli Cię ktoś zaatakuje w trakcie przyrządzania śniadania? Co? Albo będziesz musiał nagle przeciąć szybko grubą linę? Czy też podważyć coś? Nie ma żartów. Nigdy nie wiesz, co Cię spotka! :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy wy też, ale ja miewam powazne probelmy ze swoją lodówka (nowy polar) . od czasu do czasu jakoś tak sie zasysa i drzwi tak trzymają że trzeba je z calej siły ciągnąć... no i wtedy przydałby sie jednak nóż którym można wyważać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak Gerlach vs Socom, ale mogę powiedzieć jak BM TSEK vs kuchenny spory Victorinox. Victorinox za 80PLN DEKLASUJE 4" TSEKa w zastosowaniach kuchennych. Koniec recenzji
![]()
Napisano Ponad rok temu
chyba zmieszczę się w temacie jeśli zapytam co polecacie do kuchni do zastosowań ogólnych koło 15 cm głowni [stal oczywiście przynajmniej dobra] w cenie 100-150 zł ?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu