1.Yak- jak smiales nie podac linka do tego trenera!
2.Przeciez jesli nie ma linka to nie jest to prawda.
3.No comments
No jak nie rozumiesz, że jest wielu gości wywyższających to co trenują - a zwłaszcza trenerzy (trudno, żeby mówili co innego).
Napisano Ponad rok temu
1.Yak- jak smiales nie podac linka do tego trenera!
2.Przeciez jesli nie ma linka to nie jest to prawda.
3.No comments
Napisano Ponad rok temu
Ray uderzyl w rekawicy bokserskiej Cartera w szyje- o to mi chodzilo.
No i co z tego?? :roll:
Fachowiec uderzacz (np. gość z K1) - TRAFIA gdzie chce (pisałem o tym). Czasem przez przypadek wejdzie jakaś nie tak technika - norma. W przypadku gości z KM po tak małej ilości treningów to może być trudne...
Aha czy na sparingach trafia się w krtań - nie - prawda? Ciekawe czemu? (pomijam efekt uderzenia). Na ulicy może być różnie - ja tam wybieram inne techniki. Róbcie co uważacie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak mówimy o totalnych leszczach - stojących w miejscu - szantaż to racja - w ma się ogromne szanse. W przypadku walki - śmiem wątpić. Ziemia do JanuszaP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ten przyklad nic nie udowadnia. dokladnie nic.Aha i był pewien koleś po kravce, dokładnie po 3 latach - niestety w krocze mnie nie kopnął - w ogóle mnie niczym nie trafił walkę szybko przegrał.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
On the Stigma of Being Tough page, I mentioned the 90/10 rule. You won't be facing anybody from the 90 percent. You will be facing someone from that 10 percent who causes 90 percent of the trouble.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Statystyka którą wcześniej podałem jest na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu