Nieuczciwi Egzaminatorzy/Instruktorzy
Napisano Ponad rok temu
Do rzeczy:
Co jakiś czas zdarza się, że jakiś Egzaminator/Instruktor po prostu naciąga klubowiczów - wręcz oszukuje.
Sprawa dotyczy opłat za egzaminy oraz ich UCZCIWE rozliczanie do Federacji.
Tam gdzie zdaję egzaminy, a raczej zdawałem Egzaminator przyjmował wpłatę "na zeszyt" i jak sie później okazało nie rozliczył ostatnich dwóch lub trzech egzaminów do federacji. W konsekfencji tego Nasze egzaminy a co za tym idzie stopnie są nieważne. Nie zależy mi na stopniu, zresztą pisałem już kiedyś na forum o "kolorach pasów"... więc darujmy sobie.
Musimy teraz zdawać egzaminy weryfikacyjne, ale dla mnie to nie problem.
Tutaj po prostu chodzi o KASĘ CZYLI NASZE CIĘŻKO ZAROBIONE PIENIĄDZE!!!
Przecież za weryfikację będziemy oczywiście musieli zapłacić, czyli podwójnie wzięta kasa za to samo!!!
Czekam na Wasze opinie!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W każdym bądź razie teraz wiem, że jak jest KP (druczek Kasa przyjmie) to jest dowód rzeczowy a jak nie - nie ma podstawy do ewentualnych roszczeń!!!
Najbardziej żal mi kasy bo to będzie ponad 100 zł, jakbym nie miał na co wydać!!! Chociażby na pieluchy dla synka .
Napisano Ponad rok temu
A po drugie po jaka cholere zdawaliście kolejne egzaminy jak nie dostaliście ceryfikatów za poprzednie -cos mi się zdaje ,że taka sytuacja była dla wszystkich wygodna ,gdyz oszust robi wszystko aby osoba z nim współpracująca czyli zdający był zadowlony , a więc zdał egzamin.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
potem człowiek zdawał egzaminy miał certyfikat tylko federacja otym nie wiedziała
TO SIĘ człowiek zirytował poszedł do innych zapłacił zdał egzamin a tu obraza majestatu i podkopywanie repotacji ech bywa i tak
ale ludzie świat jest piękny olewajmy takich i innych róbmy swoje
Napisano Ponad rok temu
ale ludzie świat jest piękny olewajmy takich i innych róbmy swoje
Podoba mi się wypowiedź kolegi ,przecierz pasy stopnie i inne bajery o niczym nie świadczą,to co widać na ubraniu nie świadczy o niczym,najważniejsze jest to co kręci sie w srodku człowieka.Ale z drugiej strony jeśli człowiek ćwiczy i zasługuje,to niech zdaje na kolejne paski,kyu,dany,bo mimo całej filozofi przyjemniej jest zmienić kolor raz na jakiś czas.Pewne jest że młodzi adepci cieszą sie jak nie wiem coooo!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podoba mi się wypowiedź kolegi ,przecierz pasy stopnie i inne bajery o niczym nie świadczą,to co widać na ubraniu nie świadczy o niczym,najważniejsze jest to co kręci sie w srodku człowieka.
byc moze ale kumpel wlasnie dzieki stopniowi w ma znalazl prace. a jezeli za ten egzamin placisz to chyba mozesz wymagac
Napisano Ponad rok temu
A po drugie po jaka cholere zdawaliście kolejne egzaminy jak nie dostaliście ceryfikatów za poprzednie
U nas w federacj było takie zamieszanie, że co niektórzy mają 1, 2 cup, a z federacji dopiero docierają do nich certyfikaty za 7 cup !!! (przynajmniej tak słyszałem )
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kilkutygodniowe oczekiwanie bierze się stąd, że protokół wraz z pieniędzmi jest przesyłany do biura związku, tam jest sprawdzany, wprowadzany do komputerowej bazy danych, certyfikaty są drukowane i odsyłane organizatorowi egzaminu. Wzór certyfikatu powinien być na stronie związkowej. Sprawdź, bo ta sprawa naprawdę śmierdzi. Jeśli Twój trener naprawdę zdawał egzaminy w taekwondo WTF i nie dostał certyfikatów, to zdawał u oszusta, którego trzeba ścigać.
W razie czego możesz pisać na priv.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
STRONG MEN - AFERA
- Ponad rok temu
-
Psychologia sportu
- Ponad rok temu
-
Do Panów Mar. i Kenjiro
- Ponad rok temu
-
Co sie w was zmienilo od rozpoczecia treningow?
- Ponad rok temu
-
teledysk "klatka"
- Ponad rok temu
-
IDEALNE KIMONO
- Ponad rok temu
-
UWAGA ZŁODZIEJ!!! Był w Waszym dojo - wejdź tutaj
- Ponad rok temu
-
Motywacja w sztukach walki