4 posty, no i juz zaczynam cie lubic Thaala 8)Co do efektów wizualnych to (za przeproszeniem) pieprzę to

Napisano Ponad rok temu
4 posty, no i juz zaczynam cie lubic Thaala 8)Co do efektów wizualnych to (za przeproszeniem) pieprzę to
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taak. A mnie takie sztywnienie członków ciągle zbliża do upadku moralnego.podświadomie opierałem się upadkowi i usztywniałem
Napisano Ponad rok temu
Cóż! Piękne dziewczęta nie muszą się martwić estetyką, bo i tak wokoło na macie sami obleśni spoceni faceci, którzy nawet choćby bardzo chcieli, to i tak już z żadną estetyką nie mają nic wspólnego. :twisted:4 posty, no i juz zaczynam cie lubic Thaala 8)
Co do efektów wizualnych to (za przeproszeniem) pieprzę toPrecz z estetyka w aikido !
Napisano Ponad rok temu
AAAAAAAAAAAAAAA.........mort, co to za herezje!!!!!!! Jak uke moze panowac nad swoim padem, skoro to tori go rzuca?Moze jak zaczynasz, i jak uke za ciebie robi technike to moze byc to prawda, ale normalnie, powtarzam, normalnie, to po ataku, nastepna rzecza ktora pamietasz jest nieublagane zetniecie sie z tatami.To że ktoś nie panuje nad kierunkiem padu świadczy, że nie upada bezpiecznie.
Napisano Ponad rok temu
Gratuluję byłbyś chyba pierwszym czlowiekiem na świecie.to chyba normalne, że po pierwszej lekcji padów się nikt nie nauczy.-trzeba chyba ze dwóch miesięcy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak jestBrednie, brednie i jeszcze raz brednie...
(...) Co do efektów wizualnych to (za przeproszeniem) pieprzę to czy pad w moim wykonaniu komuś się podoba czy nie. Jak się nie podoba to niech na mnie nie patrzy i finał.
Napisano Ponad rok temu
ja nie rozumiem w czym problem, przecież spoceni faceci to to, co dziewczynki lubią najbardziejCóż! Piękne dziewczęta nie muszą się martwić estetyką, bo i tak wokoło na macie sami obleśni spoceni faceci, którzy nawet choćby bardzo chcieli, to i tak już z żadną estetyką nie mają nic wspólnego. :twisted:4 posty, no i juz zaczynam cie lubic Thaala 8)
Co do efektów wizualnych to (za przeproszeniem) pieprzę toPrecz z estetyka w aikido !
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a to co za horror...jak to sami z siebie??? a co, tam przeciag byl? :roll: :wink:Czytajcie zanim skomentujecie!!
do Szczepana: Ci osobnicy, których ja widziałem padali przez partnera, nie byli przez nikogo rzucani-czytać posty!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A! I jeszcze jedno a propo tych połamanych obojczyków i wyłamanych barków.
Największą głupotą jaką robią ludzie, ćwiczący pół roku czy nawet rok jest SZARŻOWANIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...dlatego że atemi na twarz wykonywane przez tori, jest takie że zeby można pogubić jak nie uważasz co robisz.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu