Pytanie do Wing Tsunowców !!!
Napisano Ponad rok temu
To samo pytanie o Istvana Kuna...
Napisano Ponad rok temu
Jeśli Emin Boztepe mógł wylecieć to tym bardziej Fabisz czy też Kun.
Czyżby KASA ?
Napisano Ponad rok temu
Dzięki
Napisano Ponad rok temu
2. Może po prostu łatwo przyszło, łatwo poszło.
3. A Boztepe wyleciał z z organizacji Leung Ting'a z tym że ten ostatni założył tyle organizacji/ zrzeszeń itd że naprawdę nie wiem z której konkretnie. Z tego co pamiętam to Boztepe kontrolował Europę i część US.
4. Boztepe twierdzi że chodziło o kasę więc podejrzewam że w przypadku panów F. i K. też.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NORMALNIE WSTYD !!!
Napisano Ponad rok temu
Ale sprawdze lepiej jeszcze raz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możecie napisać co się stało z Adamem Fabiszem że nie jest już instruktorem Wing Tsun ?
To samo pytanie o Istvana Kuna...
Istvan Kun przestał nauczać i ćwiczyć z powodów rodzinnych we wrześniu 2002, Adam Fabisz został usunięty ze stowarzyszenia, klasę instruktorską prowadzi Sifu Maday Norbert
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jezeli nie jest tajemnicą to co było powodem usuniecia ?
nie pojawił sie na treningu instruktorskim przez 4 miesiące
Napisano Ponad rok temu
Z tym Wing Tsun to jest dziwna sprawa a konkretnie z organizacja.
W Niemczech jest EWTO ktora wedlog wielu ludzi dziala jak sekta. Rozbudowana do granic biurokracja. Wiele rzeczy trzeba robic na przymus bo inaczej jest sie wyrzuconym. Wedlug mnie 12 egzaminow na stopnie uczniowskie z tego kazdy slono platny pozatym obowiazkowe staze stroje itp. Robienie kasy. Texty typu tylko my jestesmy jedyni najlepsi niezwyciezeni to czyste pranie mozgo. Jak ktos przejzy na oczy i zaczyna cos kapowac i mowi to glosno to go wyrzucaja uniewazniajac wszystkie zdane wczesnij stopnie. Jezeli ktos byl i widzial siedzibe tej organizacji to gwarantuje ze oniemial z wrazenia. Zameczek niczego sobie. Moze ta moda powoli przychodzi rowniez do Polski bo ktos chce i stad troche kasy wyciagnac. Zaznaczam ze nie mam zastrzezen co do samego stylu bo ten zasluguje ze wszech miar na uwage ale cala otoczka szkoda slow. Napiszcie mi co o tym sadzicie
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Moze uwaga nie calkiem na temat no ale coz napisze.
Z tym Wing Tsun to jest dziwna sprawa a konkretnie z organizacja.
W Niemczech jest EWTO ktora wedlog wielu ludzi dziala jak sekta. Rozbudowana do granic biurokracja. Wiele rzeczy trzeba robic na przymus bo inaczej jest sie wyrzuconym. Wedlug mnie 12 egzaminow na stopnie uczniowskie z tego kazdy slono platny pozatym obowiazkowe staze stroje itp. Robienie kasy. Texty typu tylko my jestesmy jedyni najlepsi niezwyciezeni to czyste pranie mozgo. Jak ktos przejzy na oczy i zaczyna cos kapowac i mowi to glosno to go wyrzucaja uniewazniajac wszystkie zdane wczesnij stopnie. Jezeli ktos byl i widzial siedzibe tej organizacji to gwarantuje ze oniemial z wrazenia. Zameczek niczego sobie. Moze ta moda powoli przychodzi rowniez do Polski bo ktos chce i stad troche kasy wyciagnac. Zaznaczam ze nie mam zastrzezen co do samego stylu bo ten zasluguje ze wszech miar na uwage ale cala otoczka szkoda slow. Napiszcie mi co o tym sadzicie
Pozdrawiam
daltego my (polksie kluby Leung Ting WT) nie mamy nic wspólnego z EWTO i podlegamy bezpośrednio pod kwaterę głowną w Hongkongu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
CLF Kraków
- Ponad rok temu
-
Kung-Fu Bydgoszcz
- Ponad rok temu
-
dla Ciebie wszystko! :)
- Ponad rok temu