W każdym razie gdyby napadł na mnie szalony gej to nie ma ze mną żadnej szansy. ...... uważam, że aikido jest sztuką samoobrony przed atakiem niewyszkolonego przeciwnika. ]
hmm???? a co na to inni cwiczacy :wink:
Napisano Ponad rok temu
W każdym razie gdyby napadł na mnie szalony gej to nie ma ze mną żadnej szansy. ...... uważam, że aikido jest sztuką samoobrony przed atakiem niewyszkolonego przeciwnika. ]
Napisano Ponad rok temu
a mnie zastanawia dlaczego niektorzy pieczolowicie omijają ten wątek ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do klinczu... zalozmy, ze ten bokser robiacy serie ma kumpla - z bokserem kulasz sie po betonie, a tymczasem jego kumpel sprzedaje ci low-kicka w twarz 8O Tak ze jednak wole trzymac dystans zeby w razie czego moc zrobic tenkan i nastepnie serie irimi sprintem.
No chyba ze bokserem jest kobieta, bo wtedy pomysl z atemi raczej odpada... i klincz moze byc rzeczywiscie bardziej... no... przyjemny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie ze tak :wink:ten kolo na 3 zdjeciu jak w takiej pozycji kopnie to go mozna przewrocic az milo...wystarczy maly ruch do przodu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
np aikido ma w swoim asortymencie tenkan. Myslisz ze wolno by bylo skorzystac z tak morderczej i smiercionesnej broni? 8OAle aikido ma szeroki asortyment z którego mogę korzystać .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ten kolo na 3 zdjeciu jak w takiej pozycji kopnie to go mozna przewrocic az milo...wystarczy maly ruch do przodu.
Napisano Ponad rok temu
Chciałem tylko w tej sprawie dodac, że: " Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy" jak pisało na pewnym murze :? 8)Fajny temat, ale trzeba sprecyzować ,co to znaczy " obronić się przed serią "
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No co ty? 8O Przecież Wódz Szczepan już od dawna trąbi, że aikido to głównie irimi, tenkany są dla mięczaków. :wink: :twisted:ej a to prawda ze mozna boksera tak tenkanowac ze w koncu sie zameczy na smierc wlasna seria? Tak mi tu kolega moj podpowiada na gg...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałem tylko w tej sprawie dodac, że: " Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy" jak pisało na pewnym murze :? 8)Fajny temat, ale trzeba sprecyzować ,co to znaczy " obronić się przed serią "
"Zycie to zbyt powazna sprawa, zeby traktowac je serio"
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze mozesz dodac swoja stopke:"Zycie to zbyt powazna sprawa, zeby traktowac je serio"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do kolana- nie ma jak offtopic- jak tak bylo na kasecie bjj to musi to byc prawda w koncu nie? no. Bo to kolano bylo takie szybkie ze kolesiowi juz wisi ze sie odchylil caly do tylu a kolo jest przed nim pochylony, popatrzcie na te fotki z tego thaia, ze tam pan to raczej sie inaczej ustawia i kierunek kopniecia nie ten jakby...chyba ze to kolanko bylo takie naprawde BLYSKAWICZNE, ze wiece blysk i tego
a czemu jak panowie od combatow sie ubieraja w mundury tylko, to one nie maja na sobie nozy saperek i broni i kaskow ew. chelmow?
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu