UKE pozostawie bez odpowiedzi...
...
pozdrawiam
dlaczego? napisz mi jak to rozumiesz. po prostu. bez urazy.
Napisano Ponad rok temu
...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uke dla mnie to oprócz zwykłej definicji o której każdy w AIKIDO wie czyli atakujący, na którym wykonuje się technikę obronną w sumie Uke jest każdy kto trenuje AIKIDO ale najczesciej UKE to poczatkujący... bo od UKE wszystko się zaczyna.. UKE to może być partner lub twój wróg... kazdy kto stoi po tej drugiej stronie.. UKE mozesz byc Ty , każdy może być UKE ...
Nie wiem dlaczego mnie o to pytasz... a moze ty rysujesz mój profil psychologiczny eheheh
Napisano Ponad rok temu
nie ticz, uke oznacza ten co odbiera technike. Bycie poczatkujacym nie ma z tym nic wspolnego. Ludzie z wysokim stopniami sa uke rownie czesto jak poczatkujacy.ale najczesciej UKE to poczatkujący... bo od UKE wszystko się zaczyna.. UKE to może być partner lub twój wróg... kazdy kto stoi po tej drugiej stronie.. UKE mozesz byc Ty , każdy może być UKE ...
Nie wiem dlaczego mnie o to pytasz... a moze ty rysujesz mój profil psychologiczny eheheh
Napisano Ponad rok temu
nic nie mowie, Kurm, nic nie mowieno tutaj bym polemizowal, ale nie bede bo Szczepan znowu powie, ze cwaniak jestem ;-)
Napisano Ponad rok temu
dla mnie ktos KI to taki człowiek który naprawdę czuje to co robi, który czuje AIKIDO
który czuje swoje wnętrze... który rozumie innych ludzi i jest zyczliwy... a nie agresywny...
bo tak mnie przywitano...
Napisano Ponad rok temu
nic nie mowie, Kurm, nic nie mowieno tutaj bym polemizowal, ale nie bede bo Szczepan znowu powie, ze cwaniak jestem ;-)
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu