(... tutaj było dużo napisane...
Wiem..stary psot... sorry..post... jakoś go ominąłem..
ale ciekawość mnie taka nawiedza, czy wiecie już coś na temat PJJ ??
ciekawy...
odpiszcie i podzielcie się ...informacją !!!
Napisano Ponad rok temu
(... tutaj było dużo napisane...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o rozsypkę Akademii - cóż myślę, że w takim razie należy podejmować próby, by ją "pozbierać". Pozdrawiam Cię Reven i życzę pomyślności.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz Kajka naprawde mało wiesz u Snsej Marzeny dobrze sie bawiłas na rozgrzewce bo potem było juz gorzej z tego co pamietam to było paru gosci którzy prubowali to ciagnąs , skoro trenowałas to powiny ci byc takie nawiska bliskie jak Sanowski Panek ci goście prubowali coś zrobis teraz tez cos prubują zrobić zainteresuj sie a twje BJJ w wydaniu Firleja w trujce ,, Spartakus '' jest mało efektowne powinas pojechać na zawady PZJJ tam bys zobaczyła co to jest Ju- Jitsuna poczatku tego temtu oczerniacie sikore
ja wam powiem ze nie jest tak zle, przepraszam kiedys nie bylo z 6 lat temu kiedy zaczynalam u niego trenowac, fakt ze treningi prowadzila sensej marzena, ale i tak bylo fajnie, skiora czasem schodzil i prowadzil treningi, ten czlowiek duzo umiem, jest naprawde dobry w jj, niestety troszke sie rozpil, ale i tak mam do niego szacunek,
teraz duzo sie pozmienialo u niego, treningi nie sa takie jak kiedys, kiedys bylo lepiej od trzech lat trenuje bjj w zielonej gorze ale to nie to samo to tradycyjne, kurcze brakuje mi treningow tradycyjnego jj, to jest chyba najlepsze co do tej pory odkrylam a szlajalam sie prawie po wszystkich sztukach walki
szkoda ze u sikory nie jest juz tak dobrze, moze bym wrocila do niego na treningi ale teraz z tego co wiem jest lipa i najnormalniej w swiecie nie oplaca sie a w zielonej gorze nie ma dobrej sekcji jj pozostaje tylko swiebodzin i krosno w okolicy... musze tam sie kiedys wybrac
Napisano Ponad rok temu
Wiesz Kajka naprawde mało wiesz u Snsej Marzeny dobrze sie bawiłas na rozgrzewce bo potem było juz gorzej z tego co pamietam to było paru gosci którzy prubowali to ciagnąs , skoro trenowałas to powiny ci byc takie nawiska bliskie jak Sanowski Panek ci goście prubowali coś zrobis teraz tez cos prubują zrobić zainteresuj sie a twje BJJ w wydaniu Firleja w trujce ,, Spartakus '' jest mało efektowne powinas pojechać na zawady PZJJ tam bys zobaczyła co to jest Ju- Jitsu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Smoczku,popracuj nad ortografią np.[trujka-trójka]dopiero póżniej czepiaj się Firleja.Pamiętaj że on też próbuje coś robić tak jak wymieniony przez ciebie p.Panek.
Napisano Ponad rok temu
Smoczku,popracuj nad ortografią np.[trujka-trójka]dopiero póżniej czepiaj się Firleja.Pamiętaj że on też próbuje coś robić tak jak wymieniony przez ciebie p.Panek.
popieram w 100 a nawet w 200%
pozdro harley
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masz racje powinien to zrobić żeby przekazać swoją wiedze , zresztą usilnie go do tego namawiam będe pierwszy który zapisze sie do niego z tego co wiem to narazie zasłania sie pracąw PZJJ ale mozna go spotkać w Gwardii i w Lotniku gdzie prowadzi zajecia z agentami ochronypanek od sikory jest chyba najlepszym gosciem w zielonej, masz racje ile gosc moze walczyc z wiatrakami, nie znam go dobrze tam raz mnie kiedys przygotowywal do zawodow, jesli facet tak kocha to jj to powinien zalozyc sekcje w zg taka osobna moze lekko zalezna od sikory ale sekcje prawdziwego porzadnego ju-jitsu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu