Z góry dziękuję gdyż strone maja beznadziejną i nic nie mozna z niej wnioskować.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie tylko stronę, prosiłem ich kiedyś o informację o ich organizacji (tak ze dwa late temu) do tej pory nawet nie odpisali "pocałuj sie w dupę"...
R.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I doskonale o nich świadczy sposób odpowiadania na maile...
R.
PS. ...ale to nie mój problem...
Napisano Ponad rok temu
I doskonale o nich świadczy sposób odpowiadania na maile...
R.
PS. ...ale to nie mój problem...
No wlasnie to nie Twoj problem![]()
A swiadczy o zarzadzajacym strona a nie o organizacji.
Napisano Ponad rok temu
Martius zarzadzanie strona to interes isprawa organizacji więc nie można patrzeć przez łapy webmastera tylko na oblicze PAJJ, nieprawdaż!?
Napisano Ponad rok temu
Martius jesli masz czas i nerwy Ci nie puszczą to przybliż mi postać soke Sikory, jest to dla mojej organizacji ważne a nigdzie rzetelnej informacji nie mogę uzyskać. Wioesz przecież,że ludzie opowiadają różne rzeczy a ja w świecie MS poruszam się od 89 roku i powiem szczerze nic o tym człowieku wtedy nie docierało do mnie.Martius zarzadzanie strona to interes isprawa organizacji więc nie można patrzeć przez łapy webmastera tylko na oblicze PAJJ, nieprawdaż!?
Czesto jest tak ze strony organizacji sa robione przez webmasterow i tylko przez nich nadzorowane. Jakas strona jest zrobiona a nawet nie modyfikowana.
Male kluby i organizacje musza dbac o swoj wizerunek - duze czesto totalnie się tym nie przejmują.
Ja pisalem teraz do Hondy aby mi udzielili kilku porad w sprawie motocykla i jakos mnie tez ta firma olala ;(
Co to fakt ze swiadczy tez o ignorancji tychze organizacji.
Bo niewazne kto zada pytanie jesli na stronie istnieja maile to powinny byc na nie odpowiedzi. Ale najpierw trzeba wiedziec ze maile ktos czyta aby zaczac oskarzac![]()
Osobiscie codziennie dostaje na strone okolo 6-10 zapytan w sprawie zajec, seminariow itd
nieraz nerwica mnie bierze bo musze najczesciej to samo odpowiadac![]()
wwiec wklejam i lacze ze soba kilka listow poprzednich![]()
Napisano Ponad rok temu
Martius jesli masz czas i nerwy Ci nie puszczą to przybliż mi postać soke Sikory, jest to dla mojej organizacji ważne a nigdzie rzetelnej informacji nie mogę uzyskać. Wioesz przecież,że ludzie opowiadają różne rzeczy a ja w świecie MS poruszam się od 89 roku i powiem szczerze nic o tym człowieku wtedy nie docierało do mnie.
Pozdrawiam!
A poza tym to ciekawy temat wynikł z naszych rozmów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy chcialbym nalezec ? - Nie, nie interesuje mnie organizacja robiaca show w stylu zachodnim.
Co do ES - nie jest to osoba ktora pojawila sie naraz w latach 90 roku i juz ma wysokie stopnie tak jak wielu 7 - 6 danow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dużo tu napisałem ale wykasowałem, to bez sensu... i tak nie zrozumie
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
IBM swego czasu wyrzucał ludzi, którzy nie odbierali telefonów po pierwszym dzwonku...
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu