film "Klatka"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ma tylko jedna do dyspozycji bo w drógiej trzyma CKM'A jakby ktoś chciał go napaść.ale nie błyskawiczne bo by sobie rękę zwichnął...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KoWaL: Czy oni bili sie na prawde
Sylwester Latkowski: Tak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sylwek, nie wiem dlaczego polaczyles walki vale tudo z ustawkami kibicow? Dlaczego dolaczasz do grona ludzi bez kompetencji, robiacej wszystko dla sensacji?
zero odpowiedzi, ten człowiek nie wie nic na temat tego co nakręcił
Napisano Ponad rok temu
Może my nakręcimy własny dokument, może znajdzie się między nami ktoś z dojściami?
Z tym trzeba coś zrobić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brat Pit
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą na miejscu Jakubka wytoczył bym proces o zniesławienie, ja pierdziele jednego z lepszych fajterów mma pokazywać razem z ustawkami i kibolami....
Mój text do niego:
chlopie, puszczasz tylko te pytania ktore sa ci wygodne, opinie masz juz wyrobiona, zajrzyj tu: http://www.forum-kul...showtopic=62400
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
kibic-wrocław: Na chuj nakręciłeś ten film mało juz ludzi się skarzy na chuliganów po chuj ludzie mają wiedziec co robią hool's.To ich sprawa.Teraz ludzie zobacza jakiegos małolata z podrubą pit bulla albo hooligan's i juz będę patrzeć krzywo.Ludzie odbiroą zupełnie inaczej ten film niz kibice.Dla nas to normalne dla ludzi chore.
Reszta to normalnie jacys goscie bez jaj co w ogole sie nie znaja na tym. Nikt nie broni vale tudo?! Ten chat byl chyba ustawiany a sotnowane wypowidzi Latkowskiego sa smieszne!!!
P.S. A ten gosc to powinien chyba dostac oskara za lizanie dupy !!!("Paweł: Witam Panie Sylwestrze! Bardzo mi sie podoba Pana film...mówi o życiu i o dzisiejszych chłopakach wychowujących sie na ulicy !! film oceniam w skali od 0 do 10 na 10")
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 eurosport - 3.11.03
- Ponad rok temu
-
Pride Final Confilct 2003 (9 listopad)
- Ponad rok temu
-
K-1 w Eurosporcie, dziś 31.10 na żywo????
- Ponad rok temu
-
mix figxting w szczeicnie
- Ponad rok temu
-
Morderczy sport(Dziś na WP).
- Ponad rok temu
-
Shidokan w krakowie
- Ponad rok temu
-
Pytanie: mix fighting w Zielonej Górze?
- Ponad rok temu
-
Czy zbanowac za farmazony wypisywane na forum?
- Ponad rok temu
-
Wybór
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski w Vale Tudo juniorow na podstawie vt
- Ponad rok temu