film "Klatka"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Film zajebisty...szkoda,ze na ustawce reprezentowali totalną wiochę
Niektorzy odebrali film widze powierzchownie, a szkoda. Moze powinnines jeszcze raz sobie obejrzec...
Napisano Ponad rok temu
No tragedia - nie wiem czy sie smiac czy plakac
Napisano Ponad rok temu
Nie lubię cię bo dla ciebie liczą się pieniądze i zysk a ludzi masz za nic (przykład Jakubka). Pomieszałeś w tym "filmie" parę środowisk o których nie masz zielonego pojęcia, na pytania użytkowników na czacie nie odpowiedziałeś, ocenzurowałeś je bo są niewygodne dla ciebie. Widać też to teraz gdy włożyłeś 1 post na swoją "stronę www". Wstaw chłopie wszystkie jak żeś taki "uczciwy". Masz rację nie powinieneś kręcić tego filmu, z prostej przyczyny, jak się na czymś nie znasz to tego nie robisz. Ty się nie znasz na mma i vt kompletnie, dla ciebie ustawki w lesie i mma to jeden poziom. Twoje szczytne cele i pokazanie Polsce problemu to nic innego kasa, kasa, kasa. Wystarczyło przeczytać twój nedzny czat, gdzie na interesujące pytania milczałeś a na takie coś miałeś czas odpowiedzieć:
"ziom: elo elo zajebisty film bedzie kiedys powtorka zeby sobie go nagrac
Sylwester Latkowski: jest na DVD."
W naszym środowisku, tzn. w środowisku sportów i sztuk walki jesteś uważany za niekompetętnego ignoranta, łasego na pieniądze i mającego gdzieś ludzi. Osobiście powstrzymuję się od zwymiotowania na twoje dzieło. I nie odwracaj uwagi naszej postem zacytowanym na twojej stronie. Znamy takie gierki "odwracanie kota ogonem".
Jak jesteś honorowy zapraszam do dyskusji tutaj na forum, bez wycieczek i bez obrażania. Masz szansę odpowiedzieć na parę pytań, gwarantuję ci że nikt nie będzie cię tu obrażał. Jesteś w stanie podjąć takie ryzyko panie Latkowski?
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe co na to pan re..z..ys..e.r, hehehehe. (jakos ciezko mi sie to slowo pisalo.....)
Mysle ze jest takim znawca, ze z taka bada jak my, nieznajacych i nie uprawiajacych zadnych SW nie bedzie w ogole chcial gadac. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak juz napisalem w innym temacie, widac jak on dobiera material do swoich "dokumentow". Czyli tak jak moj przedmowca napisal - wywracanie kota ogonem. Hipokryzja sie szerzy, a dziennikarze i inni tacy zbijaja na tym kase. Syf i nic wiecej.
Napisano Ponad rok temu
ps. ale kibice to cholota. niby to juz wiedzialem ale ze az taka to nie myslalem.
Heh... widać że yak'u nie siedzisz w temacie. Kibice to nie chołota. Kibice to w 99% ludzie wierni, fanatycznie oddani swojemu klubowi ale jednocześnie nie wandale niszczący wszystko jak leci. Niestety w każdje grupie znajdzie się "paru" idiotów, którzy dadzą Latkowskiemu pretekst do ukazania jakie bydło chodzi na stadiony.
Przejdź się parę razy na mecz piłkarski i zobacz że mimo, jak ja to nazywam, folkloru satdionowego (czasami wulgarne przyśpiewki i okrzyki) mecz jest extra sprawą z super atmosferą i oprawą.
Zauwaźcie jeszcze jedno. Pokazani ,w ujęciach z zadym, debile to w większości leszcze, odważni w grupie, po zakryciu sobie twarzy szalikiem.
Oni nie mają żadnego związku z tymi grupami które napierdalają się w lesie.
Panie Latkowski kolejny ZONK :?
pzdr
charlie
Napisano Ponad rok temu
Czemu za opatrywanie ich ran i szkody przez nich wyrzadzone mamy my placic. Moze prywatna sluzba zdrowia i model zwalczania kibicow
jak w Danii ( od razu kopyto i nie bawic sie w zadne palowania ).
Napisano Ponad rok temu
W lesie i innym miejscu to jede c.h...j.
z punktu widzenia normalnego człowieka masz rację. Jednak prawda jest taka że prawdziwi hools już wynieśle swoje "zabawy" poza bramy stadionów i chwała im za to.
pzdr
charlie
Napisano Ponad rok temu
Suuuper! Powinniśmy im bić pokłony na ulicach, za to że są tacy łaskawi? Może jeszcze zrobimy z nich wzory dla przyszłych pokoleń?Jednak prawda jest taka że prawdziwi hools już wynieśle swoje "zabawy" poza bramy stadionów i chwała im za to.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam K_P
Napisano Ponad rok temu
Suuuper! Powinniśmy im bić pokłony na ulicach, za to że są tacy łaskawi? Może jeszcze zrobimy z nich wzory dla przyszłych pokoleń?Jednak prawda jest taka że prawdziwi hools już wynieśle swoje "zabawy" poza bramy stadionów i chwała im za to.
Gdzie ja tak napisałem ? Stwierdziłem po prostu fakt iż na stadionach jest coraz mniej rozrób wywoływanych przez hoolsów.
A co robią w swoim czasie wolnym szczerze mówiąc mi to zwisa i dla mnie to oni mogą sie nawet wystrzelać w tych lasach. Byleby koszty nie szły (jak słusznie zauważył Niedziel) z naszej kieszeni.
pzdr
charlie
Napisano Ponad rok temu
po drugie ktoś tam pisał, że ci kibice na filmie to leszcze, nie mający związki z tymi co chodzą na ustawki, to fakt, ale nawet tacy potrafią mocno wje....ć, także nie mozna ich ignorować.
Przez okres kibolstwa sam przechodziłem, teraz się to zmieniło, kiedyś było inaczej, dsotawaliśmy wpie....l nawet w autobusie jak wracalismy z wyjazdu - raz jakiś debil rzucił coś przez okna, trafił tym czymś w sukę z gliniarza, którzy eskortowali dwa autobusy, zatrzymali nasz autobus i po kolei wszyscy dostawali wpie..l, lali wode z armatek do środka i trzeba było się ewakuować, a po drodze byłą ścieżka zdrowia. Takich co sie naparzają to troche jest, ale same tzw. "elity" co chodza na ustawki to na meczu nie ujrzysz jak robią dym, pracowałem jako bramkarz na meczach i wiem, że przywódcy dymów nie robili, tylko gówniarzeria.
film jak dla mnie przegadany i zaciemniający obraz tego co miał pokazać, Latkowski chciał pokazać wszystko, ale nie za bardzo mu to wyszło. Błędem Jakubka było to że w ogółe się zgodził na "występ" w tym czymś, ale zrobił to też pewnie nie za darmo :?
lepiej by to wyglądało jakby pokazał same walki w klatce albo same ustawki, a tak mamy film komercyjny "american style" w którym nie ma nic konkretnego, ale jest dużo róznych rzeczy, jakies tam wyobrażenie o tym co robią ci goście, ale nie takie bym się zaczął na tym wzorowac, swoje już chyba :? wiem
Co do protesowania to chyba można daćsobie spokój, środowisko sztuk walki jest dość marginalne, ćwiczących i posiadających własne zdanie jeszcze mniej, takze nie ma sensu wypisywać komu sie to nie podoba, tylko robić tak by nas nie kojarzono z bandziorkami. W tym filmie udało sie wykazać panu resyrowi, że srodowisko sztuk walk nie jest tak szlachetnie jakby się wydawało, a dorga honoru czy czegos tam to bajka która sie dawno przedawniła.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(...)
bardzo dobry post.
Reasumując... Latkowski zachował sie jak niedoświadczony szczyl wrzucając ulrtasów, hoolsów, stadionowych zadymiarzy i zawodników MMA do jednego worka.
Na tej samej zasadzie można wysnuć wniosek że przestępca latający z gnatem to to samo co żołnierz... ten ma broń i tamten. eeeeeeh
pzdr
charlie
Napisano Ponad rok temu
To nie Ameryka, czy nawet Europa Zachodnia, gdzie jeden trafiony temat ustawia Cie finansowo na rok, albo dwa, a jak masz szczescie (np. autor "Zabaw z bronia), to stajesz sie czlowiekiem-instytucja i milionerem...
U nas tacy wybitni ludzie piora jak Jacek Zakowski, Piotr Najsztub (kto pamieta jeszcze chocby "afere poznanska"?), czy Maria Wiernikowska - po wielu sukcesach w GW, musieli szukac sobie spokojnych przystani na reszte zycia i raczej nie m.in. z dobrobytu.
Zapewniam, ze taki gigant wspolczesnego reportazu jakim jest Jacek Hugo-Bader, autor m.in. glosnego ostatnio tekstu "Chlopcy z motylkami", to nie jest nawet srednio zamozny czlowiek, mimo dwoch emisji akcji, ktore go nie ominely. Najwyzej stac go za to na przecietne mieszkanie i jeszcze bardziej przecietny samochod.
Troche kasy zarabiaja "gwiazdy", takie jak Lis, Olejnik, czy prezenterzy, te miernoty z TVP - no, ale oni nie uganiaja sie za "chlopcami z motylkami" i "klatkami". Maja do tego innych.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to juz bylo wczesniej :roll:Zerknijcie na oficjalna strone Latkowskiego, w tabeli z napisem exclusiv cytują jedną z wypowiedzi z naszego forum.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 eurosport - 3.11.03
- Ponad rok temu
-
Pride Final Confilct 2003 (9 listopad)
- Ponad rok temu
-
K-1 w Eurosporcie, dziś 31.10 na żywo????
- Ponad rok temu
-
mix figxting w szczeicnie
- Ponad rok temu
-
Morderczy sport(Dziś na WP).
- Ponad rok temu
-
Shidokan w krakowie
- Ponad rok temu
-
Pytanie: mix fighting w Zielonej Górze?
- Ponad rok temu
-
Czy zbanowac za farmazony wypisywane na forum?
- Ponad rok temu
-
Wybór
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski w Vale Tudo juniorow na podstawie vt
- Ponad rok temu