Capoeira w brazylijskich serialach
Napisano Ponad rok temu
Czy ogladacie namietnie brazylijskie seriale ? Czy moze sa tam czasem elementy Capoeiry ? Pytam powaznie bo jak naprzyklad oglada sie produkcje z Hong Kongu to czesto duzo tam ruchow podobnych do Kung Fu. Moze sie ktos wypowie ?
Napisano Ponad rok temu
Jasne stary co dzien oglądam "Luz Marie", "Ponętne spojrzenia" i "Rozterki Don Juanity" - to moje ulubione seriale ale niestety nie zauwazylem tam Capo. Gratuluje tematu : Rozbawiles mnie niesamowicie, kto narmalny ogląda takie rzeczy?(Oprócz emerytów i rencistów)Mam do was pytanie drodzy Capoerzysci
Czy ogladacie namietnie brazylijskie seriale ? Czy moze sa tam czasem elementy Capoeiry ? Pytam powaznie bo jak naprzyklad oglada sie produkcje z Hong Kongu to czesto duzo tam ruchow podobnych do Kung Fu. Moze sie ktos wypowie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś był taki serial "Niewolnica Izaura" czy jakoś tak. Tam też byłą capoeira.
Napisano Ponad rok temu
Sino - to sie zwalo wlasnie "W kamiennym kregu"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nazwy dobrze nie pamietam ale to było coś w stylu: only the best, albo cos takiego...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w czasie wakacji capo pojawiało sie na MTV jako możliwość modnego spędzania czasu a w porównaniu do innych sztuk walk pojawia się dosyć często np. niedawno był program na temat capo w wrocławskiej 3 a bar ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
akrobatyka
- Ponad rok temu
-
CAPOEIRA - Sposob na zycie