CAPOEIRA - Sposob na zycie
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze uczymy sie jedynej niezawodnej najwspanialszej i najbardziej realnej sztuki walki na swiecie.
Po drugie rozwijamy talenty wokalne i muzyczne nie brakuje nam luzu stajemy sie czarnuchami tzn. potrafimy sie swietnie ruszac
Po trzecie jak juz wczesniej wspomnial jakis oswiecony mamystraszne branie u lasek no bo Capoeira = Sex a panny na to najbardziej leca
Po czwarte poznajemy inne kraje jedziemy do Brazylii szalejemy na plazy w Rio
Po piate mozemy zapoznac jakas czarna pieknosc i ozenic sie z nia a co za tym idzie byc szczesliwymi do konca zycia
Po szoste uczymy sie portugalskiego i innych murzynskich narzeczy i potrafimy sie wszedzie porozumiec.
Jesli ktos ma jeszcze cos do dodania to zapraszam
Wniosek z tego jeden CAPOEIRA JEST NAJLEPSZYM SPOSOBEM NA ZYCIE
CAPOEIRA DA CI WIECEJ NIZ WSZYSTKO INNE
LUDZIE CWICZCIE CAPOEIRE A BEDZIECIE OSWIECENI SZCZESLIWI NA CALE ZYCIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
PS
Mam jednak mala prosbe nie zamieszczajcie tak debilnych postow jak Capoeira a Sex bo ten co to pisal skompromitowal sie swoim infantylnym mysleniem i niech lepiej pomysli zanim takie durne posty napisze. Pozatym jest O.K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zakrywanie uszu to raczej kiepska metodaGoliatus zignoruj spajka to moze sobie pojdzie (oby).
Napisano Ponad rok temu
Nie ma innej. Przynajmniej nie do naszej dyspozycji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uwierz, że wcale nie jest tak jak napisałeś. Nie ma tak, że ktoś sobie ćwiczy capo w Polsce, zaraz tabun gorących dziewiętnastek się zgłasza do niego. On stwierdza, że sobie wyjedzie do Brazylii "tak o", po drodze spotyka mnóstwo ludzi i wszyscy dziwnym trafem mówią po portugalsku. Na miejscu zanim się rozpakuje poznaje "czarną laskę" 90-60-90. Na drugi dzień biorą ślub i ona za 9 miesięcy rodzi mu dwóch mulatków, którzy wyrosną na Mestres. Oczywiście zarabia on multum kasy, grając sobie na berimbauku i prowadząc zajęcia raz na jakiś czas. Oczywiście jest on szczęśliwy do końca życia, żadnych problemów. A to wszystko, bo trenuje capoeirę. 8OMysle ze Capoeira jest swietnym sposobem na zycie.
Czemu tak sądzisz? Żyć z capoeiry nie jest wcale tak łatwo. Co innego żyć capoeirą. 8)
Ja bym się tu zdecydowanie nie zgodził. Ale nie chcę dyskutować na ten temat, bo mi tu coś zalatuje prowokacją do dyskusji na temat skuteczności.Po pierwsze uczymy sie jedynej niezawodnej najwspanialszej i najbardziej realnej sztuki walki na swiecie.
Jednak nie nie można tego zbytnio brać do siebie, to nie jest coś typu: idź na capoeirę, nie będziesz mógł się opędzić od lasek.Po trzecie jak juz wczesniej wspomnial jakis oswiecony mamystraszne branie u lasek no bo Capoeira = Sex a panny na to najbardziej leca
Kto jedzie ten jedzie. Ty byłeś, że tak piszesz? Jeśli 1% osób jedzie co trenuje capoeirę w Polsce to dużo 8)Po czwarte poznajemy inne kraje jedziemy do Brazylii szalejemy na plazy w Rio
To jest tak odrealnione, że aż śmieszne. Zresztą sądzisz, że każda "czarna piękność" jest świetnym materiałem na żonę?Po piate mozemy zapoznac jakas czarna pieknosc i ozenic sie z nia a co za tym idzie byc szczesliwymi do konca zycia
Wszędzie? Oj polemizowałbymPo szoste uczymy sie portugalskiego i innych murzynskich narzeczy i potrafimy sie wszedzie porozumiec.
U ciebie wszystko jest takie proste. Zbyt proste. Teoria a praktyka to co innego. Po za tym gdzieś indziej pisałeś, że wcale nie trenujesz capoeiry tylko znasz ludzi co to robią, a tu wszędzie piszesz "uczymy się", "jedziemy", "mamy".Wniosek z tego jeden CAPOEIRA JEST NAJLEPSZYM SPOSOBEM NA ZYCIE
CAPOEIRA DA CI WIECEJ NIZ WSZYSTKO INNE
LUDZIE CWICZCIE CAPOEIRE A BEDZIECIE OSWIECENI SZCZESLIWI NA CALE ZYCIENie cwicze Capoeiry ale ludzie ktorzy cwicza przekonali mnie ze maja duzy zapal i to znaczy ze cos pewnie w tym musi byc
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Patologia Capoeira
- Ponad rok temu
-
Uwagi do Moderatora
- Ponad rok temu
-
Treningi w Kartuzach
- Ponad rok temu