Staż z senseiem Philippem Orban
Napisano Ponad rok temu
Sensei Philipp tłumaczy wszystko jasno i wyraźnie,nawet i którzy nie znają francuskiego są w stanie zrozumieć o co senseiowi chodzi.
Uderzyła mnie Jego życzliwość. Mam nadzieję,że najbliższy staż z senseiem Pfilippem odbędzie się już niedługo. Myślę,że jutrzejszy dzień będzie równie udany,a może i nawet lepszy
Czekam na Wasze wrażenie^^ I wypowiedzi na temat stażu
Macie jeszcze szanse nie przegapić tak świetnego stażu Przychoźcie jutro^^
Napisano Ponad rok temu
Szczegolnie latwo jest cos zrozumiec z francuzkiego...gdy ktos z tego jezyka tlumaczy na polski... , ale niektorzy maja chyba brudne uszy???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A żebyś wiedział,że jestem podekcytowana po każdym stażu. Za to denerwują mnie osoby,które przychodzą tam ot tak sobie i ziewają co 5 minut. Odbieraj to jak chcesz.Moim zdaniem staż to ważne wydarzenie i będę do niego podchodzić jak chcę.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jeden z "dinozaurow" (podobno byly blisko spokrewnione z ptakami???) podczas tego stazu powiedzial mi na ucho, ze jak sie chce powiedziec cos naprawde waznego to nie powinno sie do tego uzywac zbyt wielu slow...
Hymm, mówisz dinozaurów, taa, jak ten czas leci 8) A co do tych uszu niemytych, co sie do nich odnosisz w poście do Jusi to, juz nawet wiem kogo miałes na mysli - siebie Ale to nie dziwwota jak ktoś zapodaje tematy o prysznicu i kąpielach, a w życiorysie Musashiego rajcuje sie jego brakiem cielesnych ablucji.
To co mówiłem było cytatem z senseia Nishio i drugiej czesci wywiadu, który skończyłem tłumaczyc. Mam nadzieję, ze webmaster wyzdrowieje i powiesi ten tekst lada moment na naszej stronce 8) aby każdy chętny mógł sie przekonac jaka jest prawda i cóżeś naprzeinaczał :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wysocki w Lublinie
- Ponad rok temu
-
Aikido W Gdyni
- Ponad rok temu
-
Gdzie i od kogo kupić matę?
- Ponad rok temu