Na co komu Tanto ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja np czekalem na zmodernizowany tanto Ligfoota ( Full contact Fighter) i kupilem go dlatego ze wlasnie nie chce kogos "zadzgac" , glownia w tym nozy wyglada jak brzytwa i tak ma byc .Jako drugo noz od lat nosilem Civiliana Spyderco ( tez nim nie pchniesz) , teraz #2 jest FCF.
Oczywiscie zawsze noze jakis "normalna" stal , a tanto jak dla mnie to taki "bezpieczny" noz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jako uzupelnienie testu polecam posmarowanie rekojesci plynem do zmywania naczyn i sprobowanie tego samego ( wtedy koniecznie juz trzeba uwazac ) .
Napisano Ponad rok temu
Przy tych testach z ksiazka radze byc ostrozny , noze pozbawione finger grove , jakiejkolwiek gardy czy tez trzymane w nieprawidlowym chwycie moga powaznie pokaleczyc dlon ( widzialem juz takich osobnikow)
Jako uzupelnienie testu polecam posmarowanie rekojesci plynem do zmywania naczyn i sprobowanie tego samego ( wtedy koniecznie juz trzeba uwazac ) .
Z tego co widać na załączonym obrazku to Super SOCFK ma calkiem niezłą gardę i chwyt też podobno ma niezły. Z płynem też spróbuję :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
można testować na czymkolwiek....
Napisano Ponad rok temu
BM9100 AUTO
MOD LTT-875-3
MOD 50-3 RAZORBACK
(co prawda to nie folder ale z uwagi na to iż jest on moim ulubieńcem nie mogłem odmówić sobie zamieszczenia jego fotki).
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Pierwowzór obecnego Specwara Emersona.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co sądzicie o CUDA CYBER????
- Ponad rok temu
-
skad zamowic do Polski?
- Ponad rok temu
-
Speed Safe ( zdjęcia)
- Ponad rok temu
-
Nimravus - pierwsze wrażenia
- Ponad rok temu
-
Walka nozem- LUBLIN
- Ponad rok temu
-
Strider MV - Zdjecia i Krotka Recenzja
- Ponad rok temu
-
WALKA NOŻEM!!!
- Ponad rok temu
-
Buck Strider 880SP
- Ponad rok temu
-
Eickhorn ASEC II
- Ponad rok temu
-
dorobiłem się rosyjskiej wersji tekstu :)))
- Ponad rok temu