Co sądzicie o CUDA CYBER????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W kwestiach estetycznych całkowicie się zgadzam, ale po za tym to całkiem fajny kawałek narzędzia tnącego - ale i tak osobiście bym nie kupił :? . Co się komu podoba.co do noża samego to nie wiem ale design okładzin WCALE MI SIE NIE PODOBA I NA MÓJ GUST Z CYBEREM MA TYLE WSPÓLNEGO CO STARA PŁYTKA DRUKOWANA czyli historia ................ raczej wyglada jak FACHOWY nóż elektromontera ...... NIEPODOBA MI SIE I JUŻ !!!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 , ktos kto wezmie go w reke bedzie zdziwiony ze to nie jest wcale malenstwo, ma calkiem fest ostrze
  , ktos kto wezmie go w reke bedzie zdziwiony ze to nie jest wcale malenstwo, ma calkiem fest ostrzeokladziny zgoda moga sie podobac albo nie :? , ja osobiscie mam wieksze pretensje do ich wykonczenia na krawedziach choc po malej pracy beda OK, mysle ze jest to dobry sprzet za w miare sensowna cene,
a to czy sie podoba czy nie to juz klasyczny przyklad tego co wplywa ze cos chcemy albo nie
zgadzam sie ze nie sa najpiekniejsze choc oryginalne :wink:
WojoHunt
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 skad zamowic do Polski? skad zamowic do Polski?- Ponad rok temu 
- 
			 Speed Safe ( zdjęcia) Speed Safe ( zdjęcia)- Ponad rok temu 
- 
			 Nimravus - pierwsze wrażenia Nimravus - pierwsze wrażenia- Ponad rok temu 
- 
			 Walka nozem- LUBLIN Walka nozem- LUBLIN- Ponad rok temu 
- 
			 Strider MV - Zdjecia i Krotka Recenzja Strider MV - Zdjecia i Krotka Recenzja- Ponad rok temu 
- 
			 WALKA NOŻEM!!! WALKA NOŻEM!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Buck Strider 880SP Buck Strider 880SP- Ponad rok temu 
- 
			 Eickhorn ASEC II Eickhorn ASEC II- Ponad rok temu 
- 
			 dorobiłem się rosyjskiej wersji tekstu :))) dorobiłem się rosyjskiej wersji tekstu :)))- Ponad rok temu 
- 
			 Kto kupi? Kto kupi?- Ponad rok temu