Co z Mestre Nem?
Napisano Ponad rok temu
Właśnie byłem na oficjalnej stronie Artes das Gerais [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Niby nic nowego nie było, ale moją uwage zwrócił fakt że nie ma na tej stronie NIC o Mestre Nem. Tak jakby nie istniał a kiedyś był tam, nawet jego życiorys, jego płyty CD. A teraz nawet w logo AdG go tam nie znalazłem.
Jakiś hacker sie go pozbył ?
Napisano Ponad rok temu
...bo nie płacił składki
:peace:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za to na stronie ADG Mazowsze w logo zostal tylko Mestre Nem.
W sumie to jeśli chodzi o logo to rozumiem to tak że skoro niedawno został Mestre również Jaiminho to wszyscy by na logo sie nie zmieścili. To każdy daje siebie. Oczywiście moge sie mylić, bo nie wiem nic na ten temat. To takie moje domysły.
Ale dlaczego wycieli wszystko inne związane z Mestre Nem na oficjalnej stronie AdG?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
boze czy wy napwde nei macie jz o czym pisac??jestem ciekawa sakd sa te informacje z tego co mi wiadomo nasi mestre maja sie dobrze i zadnych konfliktow nie ma wiec zakonczmy ten temat i neich kazdy wraca nosem do swojej grupy axe!!!!można powiedzieć,że doszlo do kłutni między naszymi Mestre i to dlaego tak jest,ale nic więcej niestety nie wiem/nie napiszę
Napisano Ponad rok temu
neich kazdy wraca nosem do swojej grupy axe!!!!
Ej no sorry, ale capoeira nie kończy sie na swojej grupie, trzeba być obytym z tym co sie dzieje na świecie. Gdyby każdy opierał sie tylko na swojej grupie to nie wiedziałby kto to Mestre Bimba.
I temat nie miał nikogo obrazić, więc nie czuj sie urażona.
Forum powinno służyć informacji a nie docinaniu. OK?
Więc prosze osoby które nie mają pojęcia co sie dzieje aby nie pisały pierdół. Niech sie wypowiadają tylko osoby które coś na ten temat wiedzą. Chyba że to jakaś tajemnica wewnątrz grupowa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ojej czyzby kryzys w AdG?? A moze powolny rozpad?? 8O
nieniejszym oswaidczam ze nie ma zadnego "kryzysu" w Artes das Gerais... grupa byla i bedzie silna..... tak jak grupa Capoeira Brasil na przyklad, ma na logo swoim w roznych czesciach swaita roznych Mestre i tylko ich tak my mamy teraz logo z Mestre Nem a Brazylia z Mestre Museu...
Napisano Ponad rok temu
tak jak grupa Capoeira Brasil na przyklad, ma na logo swoim w roznych czesciach swaita roznych Mestre i tylko ich tak my mamy teraz logo z Mestre Nem a Brazylia z Mestre Museu...
Witaj Coxinha!
Z tym logiem to tak nawet myślałem że tak właśnie jest.
Ale dlaczego z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w dziale mestres AdG wykasowano wszystko o Mestre Nem? dlaczego nie ma już jego płyt w dziale musica? i dlaczego nie ma w dziale gdzie AdG ma swoje sekcje, Polski i Niemiec? Wcześniej te rzeczy tam były. Teraz nie ma na całej witrynie ani jednego słowa NEM. Zwykła zmiana polityki internetowej? Bo troche to dziwne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jakosc Corda w waszej grupie
- Ponad rok temu
-
Tymbark Life a capoeira
- Ponad rok temu