Co z Mestre Nem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie żaden rozpad, nie żadne kłotnie Jesteś moze i ciekawski, ale to co wiesz, to tylko kilka haseł o których pojęcia nie masz I to co najbardziej chyba Cie denerwuje - sam nic nie wiesz, nie wiesz czy to prawda czy nie NIE WIESZ NIC poza paroma zwięzłymi słowkami. Zżera Cie od środka perfidna ciekawość. Teraz przyjalbys za pewnik wszystko co bym napisal. Dlatego, ze nic nie wiesz Szukasz czegokolwiek, co by podparło Twoją tezę i będziesz się doszukiwał sensu w każdej bzdurze. Nie wiesz kompletnie nic
Cieszyłbyś się, gdyby AdG się rozpadło? Wiem, że w głebi duszy - tak. I nie tylko Ty. Ale powiedz, podaj mi jeden racjonalny powód - dlaczego? Dlaczego byś się z tego cieszył? Może Twoja ambicja Cie do tego skłania? Albo ukryta złość... zazdrość... Może są w Twoim życiu jakieś błędy dot. Capoeira, których już nie odwrócisz i wolałbyś zakopać je pod stertą szczątków po AdG niż oglądać jak nasza grupa wspaniale rozkwita (tak jak dzisiaj?)
A ja dalej twierdzę, że wszystko jest ok
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mówiąc jest mi to całkowicie obojętne czy ADG się rozpadnie czy nie. A nawet jeśli się rozpadnie to pewnie i tak grupa, która zostanie z Mestre Nem bedzie się dalej rozwijać tak jak do tej pory. Nie wiem skąd w Twojej głowie się biorą takie pomysły... Ja nie traktuję ADG tak jak Ty ABADACieszyłbyś się, gdyby AdG się rozpadło?
Napisano Ponad rok temu
Ja nie traktuję ADG tak jak Ty ABADAJa nie traktuję ADG tak jak Ty ABADA
Bo abada to nie AdG
Napisano Ponad rok temu
A ja dalej twierdzę, że wszystko jest ok
A ja twierdze,ze nikt z Was(z AdG)nie zna wytlumaczenia dla tych dziwnych incydentow zwiazanych ze strona i nie jest tak,ze tylko my nic nie wiemy,bo Wy tez nic nie wiecie.Blefujecie,ze wszystko co wiemy albo i nie wiemy to plotki i pogloski,ale takie gadanie,ze my nic nie wiemy jest odwracaniem uwagi od faktu,ze Wy tez nic nie wiecie.
Nie traktuj tego jako atak,bo ja nie chce koniecznie wiedziec ,co sie dzieje w Waszej grupie,ale widzac to,co wypisujecie, zdziwilem sie,ze nikt z AdG nie dal logiczengo wytlumaczenia.Wystarczyloby by powiedziec,ze to jakis blad webmastera,ale nic... 8)
Napisano Ponad rok temu
Ojej czyzby kryzys w AdG?? A moze powolny rozpad?? 8O
nieniejszym oswaidczam ze nie ma zadnego "kryzysu" w Artes das Gerais... grupa byla i bedzie silna..... tak jak grupa Capoeira Brasil na przyklad, ma na logo swoim w roznych czesciach swaita roznych Mestre i tylko ich tak my mamy teraz logo z Mestre Nem a Brazylia z Mestre Museu...
wszystko zostało powiedziane
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do topicu to i tak w końcu prawda wyjdzie na jaw i się wyjaśni wszystko. A wy co jesteście tacy ciekawi n czekajcie i nie wymyślajcie tu nowych teorii, bo i tak nie zgadniecie. ;P hehe
Napisano Ponad rok temu
Co ma być to będzie i napewno wszyscy sie dowiemy. Tylko apeluję do aferowiczów, żeby swoje informacje czerpali z pewnych źródeł.
Napisano Ponad rok temu
Entăo os Contra-Mestres Museu, Aranha, Nem e professores Grande e Marcelinho resolverăo fundar o ARTES DAS GERAIS, posteriormente o contra-mestre Marcelinho se transferiu para o outro Grupo, o contra-Mestre Aranha fundou um grupo, o professor Grande ao entrar para a faculdade, deixou de praticar capoeira e o Mestre Nem fundou seu grupo. Ficando hoje o grupo sobre a Responsabilidade do Mestre Museu.
Co po Polsku brzmi mniej więcej tak:
Contra Mestres "Museu", "Aranha", "Nem" oraz Proffesores "Grande" i "Marcelinho" założyli ARTE DAS GERAIS, po tym, Contra-Mestre Marcelinho zmienił grupę, Contra-Mestre Aranha stworzył inną grupe, Proffesor Grande poszedł do koledżu (przestał ćwiczyć), oraz MESTRE NEM stworzył własną grupę. Na dzień dzisiejszy grupie przewodniczy Mestre Museu.
Wynika z tego że Mestre Nem nie jest już w AdG. W związku z czym byli polscy artesi będą z M.Museu i będą dalej artesami czy będą z M.Nem pod jakąś inną nazwą?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
komentarze typu:
mógłbyś se darować."albo co gorsza przejdziemy do was???"
to tyle.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Chcialem tylko powiedziec ze Artes das Gerais zostaje jako bylo z Mestre Nem na czele a Mestre Museu zalozyl poprostu Fundacao Internacional Artes das Gerais... tyle
To znaczy że to już inne grupy czy jak?
Czym sie różni jedno od drugiego?
?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jakosc Corda w waszej grupie
- Ponad rok temu
-
Tymbark Life a capoeira