wzmocnić nadgarstki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niema to jak rzetelna odpowiedźutnij rece przy lokciach, juz nigdy nadgarstek cie nie zaboli
Na serio: sprubój na silowni pocwiczyc na nadgarstki sztangą, albo jak masz w domu sztangielki to nimi chociaz pocwicz.
Napisano Ponad rok temu
Jest parę ćwiczeń. Jeśli masz dostęp do sztangi to możesz:
1. Unoś sztangę tak jakbyś ćwiczył biceps z tą różnicą iż chwyć sztangę od góry (nadchwytem) a nie od doły (podchwytem)
2. Połóż przedramiona gładko np. na krześle lub ławeczce tak aby nadgarstki były za krawędzią (możesz ułożyć przedramiona kostkami w dół lub w górę), teraz trzymając sztangę w dłoniach opuszczaj nadgarstki w dół i unoś w górę.
Ostatnio bardzo spodobało mi się nawijanie. Linkę przerzucam przez drążek, na jednym końcu zawieszam jakiś ciężarek, a drugi koniec linki nawijam na jakiś kijek.
Bardzo dobrze także działają różnego rodzaju "zgniatacze".
Życzę pryrostów:D, pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak można wzmocnić nadgarstki ?
Wróć do dzieciństwa :-)
bieganie na czworaka
żabie skoki
Tak u mnie w szkole trenerzy przygotowują dzieciaki w klasach sportowych (gimnastyka artystyczna, akrobatyka)
Napisano Ponad rok temu
wybaczcie staruszkowi chwile lubieżną
Napisano Ponad rok temu
już kiedyś pisałem na ten temat na forum aikido: przychodzi mi do głowy jedna odpowiedź wielce nieprzystojna...
wybaczcie staruszkowi chwile lubieżną
Chodzi o nadgarstek, nie biceps i przedramie
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po jakims czxasie nietylko sie troszke wzmocnia, ale i stana sie bardziej elastyczne.
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Jest parę ćwiczeń. Jeśli masz dostęp do sztangi to możesz:
1. Unoś sztangę tak jakbyś ćwiczył biceps z tą różnicą iż chwyć sztangę od góry (nadchwytem) a nie od doły (podchwytem)
2. Połóż przedramiona gładko np. na krześle lub ławeczce tak aby nadgarstki były za krawędzią (możesz ułożyć przedramiona kostkami w dół lub w górę), teraz trzymając sztangę w dłoniach opuszczaj nadgarstki w dół i unoś w górę.
to są - o ile się nie mylę - ćwiczenia głównie na przedramiona...
dzięki za wszystkie rzetelne ( nie , Niedziel - Ty nie ) - odpowiedzi - najbardziej jestem ciekaw jak się sprawdzi patent z cegłą
a tak wogóle to to jest mój 300 post na tym forum - w dwa i pół roku to chyba rozsądny wynik . pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Chcesz mieć mocne nadgarstki - wzmocnij przedramiona.
Pozrdo.
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Chcesz mieć mocne nadgarstki - wzmocnij przedramiona.
Pozrdo.
i pij mleko ;-)
Napisano Ponad rok temu
i pij mleko ;-)
będziesz kaleką (zainteresowanych odsylam do artykułu zamieszczonego w agorze - ale sie spieszcie bo lada dzien wejdzie nowy numer).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kontuzja - starcony czas?
- Ponad rok temu
-
Obicia, zmiażdżenia, opuchnięcia
- Ponad rok temu
-
Problemy z kaletką
- Ponad rok temu