gdzie na wasze postępowanie miał wpływ alkohol ? - np. czy daliście po ryju komuś , komu byscie odpuscili będąc trzeźwym jak dziecko
  gdzie na wasze postępowanie miał wpływ alkohol ? - np. czy daliście po ryju komuś , komu byscie odpuscili będąc trzeźwym jak dziecko   ?
  ?

Napisano Ponad rok temu
 gdzie na wasze postępowanie miał wpływ alkohol ? - np. czy daliście po ryju komuś , komu byscie odpuscili będąc trzeźwym jak dziecko
  gdzie na wasze postępowanie miał wpływ alkohol ? - np. czy daliście po ryju komuś , komu byscie odpuscili będąc trzeźwym jak dziecko   ?
  ?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no właśnie - czy zdażyło się wam narozrabiać jak byliscie po kilku browarkach albo czyms mocniejszym ? i czy mieliście sytuacje uliczne
?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
4: a moze napijemy sie i zrobimy sparingi po pijaku?

Napisano Ponad rok temu
 a nie ku chwale ....
  a nie ku chwale ....

Napisano Ponad rok temu
nie, nie rozumiem , bo odpowiedzi maja być ku przestrodze dla potomnych
a nie ku chwale ....
 To sprawa powszechnie znana chyba? Opisałem szczegółowo na WWW. Linki w archiwum (taktyka walki).
  To sprawa powszechnie znana chyba? Opisałem szczegółowo na WWW. Linki w archiwum (taktyka walki). 

Napisano Ponad rok temu

piwkujemy,podjechali tak troszke znajomi złodzieje
  piwkujemy,podjechali tak troszke znajomi złodzieje   ( znani z miejsca zamieszkania - te same puby , szkoły itp.), jeden niższy ode mnie 2 głowy coś tam do mnie ... , ja do niego brzydkie słowo
  ( znani z miejsca zamieszkania - te same puby , szkoły itp.), jeden niższy ode mnie 2 głowy coś tam do mnie ... , ja do niego brzydkie słowo  , on odpuscił i pojechali , po 5 min. sa z powrotem , podszedł , wyjął brzytwę i bez słowa chciał pojechać mi po usmiechu
  , on odpuscił i pojechali , po 5 min. sa z powrotem , podszedł , wyjął brzytwę i bez słowa chciał pojechać mi po usmiechu   , jakims cudem odchyliłem sie  ( siedziałem cały czas na murku) i odepchnąłem go nogą ... w tym momecie dostałem 2 chlasty dookoła kolana , potem jeszcze jeden ... i  po walce...
  , jakims cudem odchyliłem sie  ( siedziałem cały czas na murku) i odepchnąłem go nogą ... w tym momecie dostałem 2 chlasty dookoła kolana , potem jeszcze jeden ... i  po walce... Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 , a co innego jak uraczysz go widokiem jednego z wielu cudeniek opisywanych z wielka miłością w dziale o nozach..
  , a co innego jak uraczysz go widokiem jednego z wielu cudeniek opisywanych z wielka miłością w dziale o nozach.. pogadaj sobie o tym z jakims znajomym policjantem..
  pogadaj sobie o tym z jakims znajomym policjantem..

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu