Thai boks czy kick??
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Do tego wchodzi problem który opisałem na początku wynikający z metodyki.
1) Zrąbane golenie.
2) Ciągle obtłuczone mięśnie.
Obecnie trenuję -ale nie wiem czy będę kontyuuował... :roll:
Napisano Ponad rok temu
a ile lat zbierales lowkick na nogi?
ćwiczę niedługo. to prawda. "zbieranie lowkicków" mogę liczyć w miesiące. i to dopiero od września regularnie, na treningach. zresztą to dopiero początki. combat może coś na ten temat powiedzieć, bo chyba razem ćwiczymy.
nie mówiłem że jestem master blaster w walkach. ale pewne spostrzeżenia mam. a że gówno wiem to pytam.
chętnie temat walki z łapaczem przetestowałbym osobiście. ale jak? przecież żeby udowodnić to co mi się wydaje musiałbym mieć możliwość użycia łokci i kolan wobec przeciwnika bez ochraniaczy.
tego sobie nie wyobrażam.
Napisano Ponad rok temu
jesli dobrze licze, to Kubus Puchatek zbiera lat dwadziescie pare.ćwiczę niedługo. to prawda. "zbieranie lowkicków" mogę liczyć w miesiące. i to dopiero od września regularnie, na treningach. zresztą to dopiero początki.
chcesz jeszcze o cos zapytac?
8Ocombat może coś na ten temat powiedzieć, bo chyba razem ćwiczymy.
chyba se jaja robisz...
to czemu go o to wszystko nie wypytasz na treningu, tylko robicie szopki na forum?
a ktos tak twierdzi?nie mówiłem że jestem master blaster w walkach. ale pewne spostrzeżenia mam. a że gówno wiem to pytam.
Kubus trafil w dyche, bo gdybys robil cos dluzej, to bys nie mial takich pytan
sprobuj jakiegos namowic, byle takiego, co to robi troche dluzej, niz od wrzesnia (to nie jest zlosliwosc) - uwierz mi, ze szybko bedziesz sobie to w stanie wyobrazicchętnie temat walki z łapaczem przetestowałbym osobiście. ale jak? przecież żeby udowodnić to co mi się wydaje musiałbym mieć możliwość użycia łokci i kolan wobec przeciwnika bez ochraniaczy.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
chyba se jaja robisz...
to czemu go o to wszystko nie wypytasz na treningu, tylko robicie szopki na forum?
1) Tylko nie ROBICIE :wink:
2) Jak trenujesz w jednej sekcji Kazawar Wurdsten- to napisz który to jesteś
temat walki z łapaczem przetestowałbym osobiście. ale jak? przecież żeby udowodnić to co mi się wydaje musiałbym mieć możliwość użycia łokci i kolan wobec przeciwnika bez ochraniaczy.
Hehehe - człowieku. Masz jedną z najlepszych sekcji BJJ w kraju. W soboty o 15:00 mają sparingi. Tyle. W 5 minut sprawdzisz o co tutaj biega.
Napisano Ponad rok temu
jak juz cytujesz, to wysililbys sie chociaz troche, zeby to jakos wygladalo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli dobrze licze, to Kubus Puchatek zbiera lat dwadziescie pare.
chcesz jeszcze o cos zapytac?
ano chcę: jak uniknąć błedów, których będę żałował za lat dwadzieścia pare... ;-)
żadnych jaj. nie od razu skapowałem, że "On to On".chyba se jaja robisz...
Kubus trafil w dyche, bo gdybys robil cos dluzej, to bys nie mial takich pytan
Racja. Nie miałbym. Ale mam. I gdzie mam pytać? W konfesjonale?
Wiem, wiem. "To już było obgadane...".
Następne pytania bardziej przemyślę. Przepraszam za te dotychczasowe.
No właśnie sprobuję. Mamy w Stargardzie sekcję bjj, więc w końcu tam zawitam.sprobuj jakiegos namowic
Combat. Ziomka po spodniach nie poznasz?
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
to zrob tak: kliknij u Kubusia na "profil", potem na "pokaz wszystkie posty", przeczytaj je - i jak bedziesz mial jeszcze jakies pytania, to wrzuc tutajano chcę: jak uniknąć błedów, których będę żałował za lat dwadzieścia pare... ;-)chcesz jeszcze o cos zapytac?
OKżadnych jaj. nie od razu skapowałem, że "On to On".
e tam.Racja. Nie miałbym. Ale mam. I gdzie mam pytać? W konfesjonale?
Wiem, wiem. "To już było obgadane...".
Następne pytania bardziej przemyślę. Przepraszam za te dotychczasowe.
nie chodzi o to, zebys przepraszal, tylko, zebys cos z tego forum wyniosl, nie?
no to zrob tak, jak Ci napisalem w pierwszym akapicie
a widzisz - od tego trzeba bylo zaczacNo właśnie sprobuję. Mamy w Stargardzie sekcję bjj, więc w końcu tam zawitam.
wzajemnie 8)Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jednak chcialem przypomniec o jednym, zeby byl jasnosc - nie uwazam sie za zadnego mistrza, nim nie jestem, i nie chce byc. zapewniam (przynajmniej w moim przypdku), ze ilosc lat spedzonych na macie wcale nie przeklada sie na jakosc, bo gdyby tak bylo i kazdy z nas rozwijalby sie linearnie - to wokol byliby sami mistrzowie swiata. Niestety, a moze na szczescie, tak nie jest - przytrafiaja sie bowiem kontuzje, w tym powazne, niekiedy brakuje zwyklego... szczescia. Trzeba tez borykac sie z innymi problemami - np. zycia doroslego.
Mimo wszysko nadal stram uczyc sie od innych, ale i dziele sie takze swoimi doswiadczeniami. I od dawna juz mysle bardziej o rekreacji niz "wyczynie".
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
uwazam tylko, ze jestes jedna z osob na forum, ktorej posty warto czytac, stosunkowo rzadko piszesz o glupotach, poza tym - jak dla mnie przynajmniej - nie trzeba sie przy tym za dlugo zastanawiac "co autor mial na mysli".
no, a najwazniejsze - akurat sie zaplatales na ten topik. to "padlo" na Ciebie
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam :wink:
K_P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Do Bfree:))))))
- Ponad rok temu
-
CHAMPIONSNIGHT - Word championship - Leimbach vs. Iskender
- Ponad rok temu
-
MUAY THAI - OPOLE I OKOLICE.
- Ponad rok temu
-
jest sens czy nie??
- Ponad rok temu
-
szkoła
- Ponad rok temu
-
Zawodnik nie trzymajacy gardy???
- Ponad rok temu
-
I.Guzowska - WIELKI powrót czy WIELKA porazka ?!?!?
- Ponad rok temu
-
MATERIAŁY SZKOLENIOWE do THAI BOXINGU, ktos ma ???
- Ponad rok temu
-
Boks w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Rob Kaman- Bag Training.asf 86MB
- Ponad rok temu