Co nosicie??
Napisano Ponad rok temu
Tak z ciekawości przejrzałem kieszenie no i co znalazłem:
Kamizelka
1. Gerber AR 3
2. Maglite mini
3. Nokia 6210
4. Palm m100
5. Lansky Dog Bone
6. Klucze samochód
7. Klucze dom
Kurtka
8. Fiskars V ostrzałka
9. Komplet kluczy na działke - duże i ciężkie
Spodnie
10. Camillus Cuda Maxx
11. Vistorinox swiss tol
O rany dostanę przepuklinę
Z uwagi że muszę poruszać się codziennie samochodem nadmienię że w bagażniku mam:
12. OSA
13. Piła skłądana
14. Fiskars toporek
15. Fiskars saperka
16. brecha 60cm
Wyprzedzając pytania nie jestem włamywaczem, ani sprzedawcą narzędzi
Napisano Ponad rok temu
17. Maglite na 5 R20 - baton przy niej to niegroźny pręcik
Napisano Ponad rok temu
Spyderco Dodo z S30V... cóż, miało być to, co nosiłem... nie? Akurat wczoraj Dodo sporo czasu spędził w mojej kieszeni i dłoni. Małe ostrze o specyficznym kształcie a do tego duża i wygodna rękojeść. Można na prawdę przyłożyć siłę! Do pudeł kartonowych na prawdę się sprawdza! Tektura warstwowa sama się tnieco to za brzydal Spyderco wygląda jak narzędzie szewca
Napisano Ponad rok temu
ps.co do nozyka od Virginii xarr gadal ze go kupil na teneryfie za 20 euruskow....
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powiem wam tak za to ci problemow nie narobia, a baton przy tym wymiekka.
znajomi ochroniarze w pubach warszawskich takie maja..zresztą sami popatrzcie co oni po kieszeniach noszą...a zwłaszcza misztalowi:)
Napisano Ponad rok temu
Gdy nie mam go przy pasku, wówczas to miejsce zajmuje MOD Razorback ( już wkrótce będzie to MOD ATFK ) Wybrałem MOD-a akurat nie z uwagi na jego uniwersalność (bo tej nie ma zbyt wiele) ale dlatego że jest mały, lekki i ma dobrą pochwę pozwalającą na jego dyskretne noszenie. A poza tym to MOD...
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Tatooine i niczego z benchmade ?
Tak naprawdę to "na stałe" nic jeszcze nie mam. Gdy tylko uda mi sie ściągnąć coś dla siebie zaraz trafia się ktoś, kto musi miec dokładnie ten nóż. Taki los spotkał ostatnio ślicznego Aresa ze stali S30V wraz z okładzinami z drewna winnego. Nożyk pochodził z limitowanej serii 500szt. W dniu kiedy go odebrałem zdążyłem jeszcze pokazać go Piterowi, zaś następnego dnia pojechałem do Wa-wy iii... żegnaj mój ukochany
Teraz leci dla mnie coś takiego:
Obawiam się jednak, iż nie uda mi się znaleźć jednocześnie wystarczająco dużo "czasu" zarówno na to cudo jak i MOD-a ATFK który mąci mi w głowie od dawna i powinien trafić do nas w przyszłym tygodniu. Najgorsze jest to, że BM941TI-01 jest już "Sold Out in Factory" i prawdopodobnie "mój" BM będzie jedynym egzemplarzem w kraju. Kolejnej szansy nie będzie. Z kolei Jim Ray z MOD powiedział mi krótko n atemat ATFK: "only one - for you". Cholera
Tyle czekałem, kombinowałem kasę, marzyłem a tu okazuje się, że dwóch srok za ogon złapac się nie da.
Dark Lord, a kto by nie chciał :wink:Ja tez chce MOD ATFK!!!
Pozdrawiam
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Ja tam jestem tradycjonalistą: zdecydowanie HK USP.
Tatoine, nie zartuj sobie! Ty siebie nazywasz tradycjonalista? To co ja mam o sobie powiedziec? Chyba nazwe sie kustoszem muzeum broni i uzbrojenia
HK USP - pomarzyc dobra rzecz...
Napisano Ponad rok temu
(dzięki za "patent" z fotką - uwaga teraz spróbuję ...)
...a teraz wzorem Pitera wywalam wszystko na stół :
pozdr,
Napisano Ponad rok temu
A jak nosisz ten tasak..??!! Agencie... 8) 8O
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja grzecznie z folderkiem w kieszeni (tudzież poziomej pochwie na pasku). BM TSEK (4", SF, plain).
Pozdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
A ja sobie chodze z Spyderco Navigatorem .... tylko nieco ostrzenia mu by sie przydalo
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nie zakochalem sie ale lubie (Mission story)
- Ponad rok temu
-
Dobry marketing
- Ponad rok temu
-
time ? set time please ........... TIME !!!
- Ponad rok temu
-
Fred Perrin Tactical Spike
- Ponad rok temu
-
Panowie i panie... zakochałem się (MadDog content)
- Ponad rok temu
-
Mission Imposible II i Kershaw
- Ponad rok temu
-
Cwiczonko
- Ponad rok temu
-
Zero Point Technology
- Ponad rok temu
-
HORNET - kto zna?