Kreatyna cuchnie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja żarłem kreatyne i nic takiego nie zauważyłem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tez nie. Chociaz jak wcinam jakies suplementy to strasznie smierdzace baki wale Ale to nie o to chodzi chyba :wink:
chyba nie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
PS: Rabi poklon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co to jest ten efekt laksacyjny?? I kiedy on powstaje gdy ile sie spozyje kreatyny??Ja z koleji wiem że przekroczenie normalnej dawki wywołuje efekt laksacyjny, a nie śmierć :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiedza i Zycie to jedno z ostatnich pism, ktore mozna posadzic o brak rzetelnosci.
ta, opieraja sie przeciez na scisle naukowych doniesieniach:
kiedys przeprowadzono scisle kontrolowany naukowy eksperyment nad przyczynami stanu zaburzen swiadomosci u osob spozywajacych pewna substancje: eksperyment z grubsza wygladal tak:
do szklanki nalano wyborowej z mineralna-efekty zaobserwowano..., nastepnie nalano dzinu z mineralna- u wiekszosci badanych ponownie zaobserwowano-objawy zmiennej zaleznej, dla uwienczenia statystycznej poprawnosci zmieszano jeszcze likier z mineralna-wszyscy badani wykazali oczekiwane zmiany. Wynik (doktorze wynik...!) wyprowadzony na bazie rozumowania statystycznego
BADANI OPILI SIE WODĄ MINERALNĄ ,
dlaczego: Bo wszystkie inne zmienne niezalezne ulegaly zmianie, z wyjatkiem jednej : mineralnej, a wiec logicznie rozumujac ona powodowala wciaz ten sam i niezmienny skutek...
Eksperymentowi w sensie jego "naukowosci" rowniez nie mozna miec nic do zarzucenia....
Napisano Ponad rok temu
BADANI OPILI SIE WODĄ MINERALNĄ ,
dlaczego: Bo wszystkie inne zmienne niezalezne ulegaly zmianie, z wyjatkiem jednej : mineralnej, a wiec logicznie rozumujac ona powodowala wciaz ten sam i niezmienny skutek...
Eksperymentowi w sensie jego "naukowosci" rowniez nie mozna miec nic do zarzucenia....
Pewnie ze masz racje. :wink: Treaz prosze o link na potwierdzenie, tych "rewelacji" .
Podaj ten link, bo jesli tylko zmieniali wlewany "pradzik" to zmienne niezalezne byly stale.Bo wszystkie inne zmienne niezalezne ulegaly zmianie
Pozdrawiam i szacuneczek
Niedziel
Napisano Ponad rok temu
linka nie mam bo mi to ktos opowiadal...i to wlasnie mysle o wielu "naukowych czasopismach"- czytał ktos Tomka Sawyera ? tam byla ciocia co uwielbiala takie naukowe medyczne nowinki...wiedze i zycie tez by polubila ..napewno
Napisano Ponad rok temu
Tak pradzik jak i woda to zmienne zalezne.zmienne niezalezne (przyczyny zmian) to byly pradzik i woda,ale nie jeden pradzik (poniewaz nie wygrzebiesz procentow z napoju) to podawali rozne, zmieniali wciaz a efekt byl ten sam, no to nic innego jak woda....
Zmienna niezalezna mogla byc temperatura pomieszczenia, osoby biorace udzial w experymecie itd.
No wiec wlasnie.linka nie mam bo mi to ktos opowiadal
Ja czytalem "Przygody Tomka Sawyera" i nie wiem co cicia by polubila, co nie bo to postac fikcyjna i pewnie nie lubila by nic co autor nie napisalb, ze lubi. To tak OT....i to wlasnie mysle o wielu "naukowych czasopismach"- czytał ktos Tomka Sawyera ? tam byla ciocia co uwielbiala takie naukowe medyczne nowinki...wiedze i zycie tez by polubila ..napewno
pozdrawiam
Niedziel
Napisano Ponad rok temu
Sally, zanim zaczniesz pierdzielić podobne głupoty przeprowadź chociaż jeden eksperyment naukowy. Taki, żeby jego wyniki przyjęli Ci do publikacji, razem z wnioskami. Bo to, co napisałeś jest niewarte komentowania.
K.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Alternatywne metody na wiązadła.
- Ponad rok temu
-
WYBITY BARK A TRENINGI
- Ponad rok temu
-
termin przydatności suplementów
- Ponad rok temu
-
Uzyskanie zezwolenia na trening.
- Ponad rok temu
-
Rękawica hokejowa
- Ponad rok temu
-
hormon wzrostu
- Ponad rok temu
-
Złoto ME dla polskich siatkarek!!
- Ponad rok temu
-
Spalacze tłuszczu
- Ponad rok temu
-
Jak dobrać worek, gruszkę, piłkę bokserską? Porady.
- Ponad rok temu
-
jak zawiesić worek treningowy?
- Ponad rok temu