Panowie i panie... zakochałem się (MadDog content)
Napisano Ponad rok temu
Wracając do tematu MD - po paru dniach stwierdzam... jednak szkoda, że nie ma pochwy pod TecLok'a. Podobnież takie są wymagania odnośnie noży, któe mogą być używane przez niektóre formacje (np. do skoków spadochronowych) ale i tak uważam, że MD powinien coś w temacie TecLok'a pokombinować (np. jako opcja dodatkowa) bo to na prawdę wygodne
Napisano Ponad rok temu
Ja nerwowy? Jestem oazą spokoju... papieros
I wiecie co? Trzeba się spotkać na piwo i pogadać! WSZYSCY jak tu jesteśmy. To jedyne wyjście... i całkiem fajne z resztą
..no, nareszcie gada jak prawdziwy Piter
pozdr,
Napisano Ponad rok temu
War ja nie widze nic zlego z tym wzdychaniem do nozy , przeciez mlodzi chlopcy od lat onanizuja sie przy zdjeciach z Playboya czy innego Hustlera ,wiec dlaczego nie mozna robic tego do zdjec noza ?
Cycki czy Mad Dog wybral bym ta druga opcje bez wahania.
Wracajac do meritum , mam rownniez Pygmy ATAK ale w wersji 1/4 , jest to moj noz "samochodowy" , jest slodki i nadaje sie do wszystkiego jednka juz od dawna mysle czy rowniez bym go polubil w wersji 3/16.
Na razie nastawiam sie na nadchodzacy Canadian Knife show ,tym bardziej ze rodzimy dealer MD obiecal ze cos tam bedzie mial , i to prawdopodobnie moj wymazony Voo Doo Pyg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To taki sam nóż...jedyna różnica paradoksalnie polega na tym...że to nie nóż Pitera
pozdr,
ps. chciałbym chłopy drogie na tym przykładzie zwrócić Waszą uwagę, jak różne wrażenia można odnieść porównując teoretycznie ten sam przedmiot na odmiennie róznych zdjęciach ...
Wnioski nasuwają się same
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja mam pytanie (tylko się nie śmiejcie - jeśli chodzi o noże to jestem totalną lamą): jaka jest różnica między nożem Pitera, a tym?
to cos na zdjeciu to albo Lab Rat albo Pack Rat. Ale czym to sie rozni (poza kosmetycznymi drobnostkami) od Pygmy to ja nie wiem Acha...i spokojnie! Nie wale teraz przy tym konia...
Napisano Ponad rok temu
Przede wszystkim jest krotszy, glownia nie jest klasycznym clipem, jest wydluzona ze srodkiem ciezkosci , w przeciwienstwie do uzytkowego Pygmy, przeniesionym blizej rekojesci.Sama rekojesc ma delikatnie inny profil ( jest mniej zaaokraglona ) , pozwala na wygodne oparcie konca o podstawe dloni.JEszcze ciekawszy jest brat Packa , Rat Thing majacy false edge. Pozatym noz ten sprzedawany jest z pochwa slip , bedaca jedna z ciekawszych do noszenia noza .
Pack Rat to mini fighter , Pygmy to noz uzytkowy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr,
Napisano Ponad rok temu
Acha...i spokojnie! Nie wale teraz przy tym konia...
..twardziel, poklon prawdziwy twardziel
pozdr,
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mission Imposible II i Kershaw
- Ponad rok temu
-
Cwiczonko
- Ponad rok temu
-