HORNET - kto zna?
Napisano Ponad rok temu
Tatoine - wymysl cos! Ceny nozy roznia sie o 5PLN i obie sa nieco ponad 100. Chyba zaraz zadzwonie do jakiegos sklepu i spytam ale w tym, o ktorym mysle nigdy takiego noza nie widzialem, choc maja tam Gerlachy/Sanitasy w ciaglej sprzedazy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehe, mysle sobie ze jak Hornet to oczywiscie MOD i czytam ze to skrzyzowanie Osy i trenera.. 8O
Ja miałem to samo. Nie sądzę jednak aby za wyjątkiem nazwy miały jakąś dodatkową wspólną cechę

Jacu$: Dobrze, zadzwonię jutro do Sanitasu i popytam co i jak. Miałem gdzieś płytę ze zdjęciami noży tej firmy, tylko gdzie?
Tematu noża vortalowego omawiać jednak chyba nie będę, bo zaraz zapytają: ile sztuk, na kiedy, jakie zmiany? I co im odpowiem

Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Tematu noża vortalowego omawiać jednak chyba nie będę, bo zaraz zapytają: ile sztuk, na kiedy, jakie zmiany? I co im odpowiem
![]()
Tatoine
..to zacząłeś już wstępnie gadać ???..no, no...uchyl rąbka :wink:
choć powiem szczerze, że z dwojga złego

pozdr,
Napisano Ponad rok temu

Jak znalazłem uzasadnienie dla kupna OSA dla Horneta było by mi trudno.
Męczymy Sanitasa to może ktoś ma jakieś opinie o nożu zdaje się Moskit mu było. Czasami mam takie patriotycze pobutki by nabyć coś rodzimego i nie mogę zrozumieć dlaczego mi się nie udaje. Czy ktoś wie dlaczego Sanitas robi taki oplot. Może po to by łatwo go zdjąć i ........
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Spróbuję w poniedziałek
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie od minuty mamy poniedzialek (ale tydzien pozniej!) wiec lap za sluchawke i krec do chlopakow z Sanitasa.
Dziekuje za odp. na moj e-mail.
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
No właśnie - "dyskutowana", decyzji ciągle brak i dlatego świadomie jeszcze nie zadzwoniłem.
Tatoine
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Convex grind
- Ponad rok temu
-
Cuda EDC vs. M1 Greg Lightfoot
- Ponad rok temu
-