HORNET - kto zna?
Napisano Ponad rok temu
Tatoine - wymysl cos! Ceny nozy roznia sie o 5PLN i obie sa nieco ponad 100. Chyba zaraz zadzwonie do jakiegos sklepu i spytam ale w tym, o ktorym mysle nigdy takiego noza nie widzialem, choc maja tam Gerlachy/Sanitasy w ciaglej sprzedazy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehe, mysle sobie ze jak Hornet to oczywiscie MOD i czytam ze to skrzyzowanie Osy i trenera.. 8O
Ja miałem to samo. Nie sądzę jednak aby za wyjątkiem nazwy miały jakąś dodatkową wspólną cechę
Jacu$: Dobrze, zadzwonię jutro do Sanitasu i popytam co i jak. Miałem gdzieś płytę ze zdjęciami noży tej firmy, tylko gdzie?
Tematu noża vortalowego omawiać jednak chyba nie będę, bo zaraz zapytają: ile sztuk, na kiedy, jakie zmiany? I co im odpowiem
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Tematu noża vortalowego omawiać jednak chyba nie będę, bo zaraz zapytają: ile sztuk, na kiedy, jakie zmiany? I co im odpowiem
Tatoine
..to zacząłeś już wstępnie gadać ???..no, no...uchyl rąbka :wink:
choć powiem szczerze, że z dwojga złego wolałbym horneta niż osę...
pozdr,
Napisano Ponad rok temu
Jak znalazłem uzasadnienie dla kupna OSA dla Horneta było by mi trudno.
Męczymy Sanitasa to może ktoś ma jakieś opinie o nożu zdaje się Moskit mu było. Czasami mam takie patriotycze pobutki by nabyć coś rodzimego i nie mogę zrozumieć dlaczego mi się nie udaje. Czy ktoś wie dlaczego Sanitas robi taki oplot. Może po to by łatwo go zdjąć i ........
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spróbuję w poniedziałek
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie od minuty mamy poniedzialek (ale tydzien pozniej!) wiec lap za sluchawke i krec do chlopakow z Sanitasa.
Dziekuje za odp. na moj e-mail.
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
No właśnie - "dyskutowana", decyzji ciągle brak i dlatego świadomie jeszcze nie zadzwoniłem.
Tatoine
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Convex grind
- Ponad rok temu
-
Cuda EDC vs. M1 Greg Lightfoot
- Ponad rok temu
-
ROTFL wieczorny-Allegro