zawody w warszawie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ogrodowa od 9.00
Bilety 15 Pln.
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Co do aktualizacji, to czy promocja dyscypliny nie nalezy do statutowych celow PZKFWS? A zeby o niej nawet nie informowac na stronach... To juz..... ach szkodfa gadac.. I tak nikt sie tym nie przejmie, i do olimpiady dyscyplina powegetuje sobie, i moze dopiero po olimiadzie cos sie zmieni..
Napisano Ponad rok temu
No i powodzenia rzecz jasna.
K.
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
jak dojechac z Warszawy wschodniej/ Centralnej Na miejsce wydarzenia
Lukasz
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jest tam chyba jakaś wyszukiwarka tras. Niestety sam dokładnego dojazdu ci nie podam, bo ja bym po prostu jechał na kierunek.
Pozdrawiam
K.
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To fakt, że na stronie internetowej Związku są mało oktualne dane - no cóż - chyba nie ma tego kto robic?!
Wiem też, że w biurze Związku można dowiedzieć się o aktualnościach wszelkich - można zadzwonic lub wysłać e-mail bezpośrednio do sekretariatu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (zawsze to jakieś rozwiązanie).
A cha a tak na przyszłość Polski Związek Wushu to w skrócie - PZWS.
Jak Wam podobały się ostatnie Mistrzostwa Polski? Szkoda, że na Gali nie było Tańca Lwa, a jak podobały sie Wam pokazy szkół?
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Moze podziele sie moimi wnioskami pommo tego ze moja skala porownawcza jest zerowa wlasnie z braku mozliwosci porownania.
Wspolzawodnictwo tez (motywuje do treningow) ale chyba nie chodzi o to kto jest najlepszy najsilniejszy... a o wspolne spotkanie symaptykow "samoobrony" pragnacych rozwijac swoje umiejetnosci. Moze sproboje porownac przede wszystkim mlodych zawodnikow do wielkiej rodziny ...
Gdzie przyklad dawany przez wychowawcow czesto jest jedynym zrodlem autentycznej prawdy i swiatła w naszych czasach.
Sam zgubłem sie w swoim zyciu a nie chcem zwalac winy na ksiedza ktory nie potrafil mi przedstawic roznicy pomiedzy zlem a dobrem
Zgoda buduje a niezgdoda i krytyka dla krytyki....
Atmosfera gali byla podklad muzyczny doskonale komponowal sie z nastrojem -, uniesienia wrecz eufori zachwytu towarzyszacej wybitniejszym zawodnikom, Mistrzom.
Przyciemnione swiatla "mgiełka tajemniczosci" ....
Z koncowymi walkami finałowymi......
Moge jedyni zlozyc zyczenia szybkiej ewolucji naszego spoleczenstwa w iste post barbarzynsko komunistycznych czasach ...
Fasola
ps ( zawsze sie z ksiedzek wyklocalem ze nic nie jest czarne i białe lecz szare na przykaldzie blogoslawienstwa udzielanego zolniezom idacym lamac przykazanie nie zabijaj :twisted: )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dylemat
- Ponad rok temu
-
Kungfu/wushu Poznań
- Ponad rok temu
-
Dlaczego psy nie lubią tai chi?
- Ponad rok temu