Rozmowy WTF-ITF
Napisano Ponad rok temu
Sami zobaczcie...
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Klutnie do niczego nie prowadza a juz napewno nie w " rodzinie ".
WTF + ITF = :drinking:
Byloby dobrze. Zobaczymy co z tego bedzie.
Napisano Ponad rok temu
Chociaż w sumie mogłoby być tak, jak chociażby w ostatnią niedzielę w Zamościu, gdzie odbył się mini-festiwal sztuk walki. Byli ludzie z kyokushin, karate tradycyjnego, judo, taekwondo ITF i my, potem dołączyli tez zapaśnicy. Odbył się wspólny trening wszystkich "białych ludków" na zamojskim rynku (prowadzony po kolei przez wszystkich instruktorów), a potem pokazowe turnieje w poszczególnych stylach i same pokazy. Żeby było śmieszniej, ja komentowałem występy ITF, a trener z ITF nasze (obie ekipy nie miały zapasowych komentatorów) - i świat się od tego nie zawalił...
Pozdrawiam
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Mi sie to nie podoba. Mowia skromnosc, pracowitosc, ugodowasc , a tu co ?
Ludzi nie obchodzi federacja tylko styl. Ja chcialbym zeby byla jedna federacja. Moze to mazenia troche starszego malolata, ale przyklad damy przez Grizma jest gittest. Co nas zawodnikow obchodza pieniadze i intrygi.
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o rozmowy ITF z WTF no coz. Roznice sa tak daleko idace np. styl walki, sposob wykonywania, wyprowadzania technik (chrzanic juz nazwy) oraz uklady, ze watpie czy chodzi o polaczenie. Predzej o pojednanie, czyli my bedziemy mogli na ich zawodach startowac a oni na naszych.
Cos w tym jest. . Czas pokaze.
Napisano Ponad rok temu
JRoznice sa tak daleko idace np. styl walki, sposob wykonywania, wyprowadzania technik (chrzanic juz nazwy) oraz uklady, ze watpie czy chodzi o polaczenie.
Jak znam życie, to jeśli chodzi o pieniądze,to szybko okaże się, że żadnych różnic nie ma. :-) .
pozdrowienia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kolejny nowy
- Ponad rok temu
-
prosba podobna o polskie nazwy technik
- Ponad rok temu
-
Wymagania egzaminiacyjne (?)
- Ponad rok temu
-
WTF w ESKK?
- Ponad rok temu
-
wypalenie po treningach tkd...?
- Ponad rok temu
-
ESKK - kurs taekwondo -> oszustwo czy legalny interes?
- Ponad rok temu
-
Sezon treningowy 2003/2004
- Ponad rok temu
-
Witam
- Ponad rok temu
-
Teakwondo
- Ponad rok temu
-
Sekcja w NY???