Odżywki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale poproś lekarza by wyjśnił po co sterydy dosypywane są do odżywki?! dla mnie to czysty kosmos!!!
koleś koksy sprzeda z większym zyskiem niż odżywki z tymi koksami
zastanów się! wiesz jak się bierze koksy? po jednej tabletcce na pewno nie urośniesz, musisz zrobić sobie kurację tak z 5 tygodniu... i następną kurację i nastepną.....
olej lekarza gada głupoty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zwykły zjadacz chleba nie powinien się takimi bzdetami przejmować i wcinać (bo nawet jak to ilości koksu w organizmie są znikome a zeby ci coś dały musisz sobie zrobić pełną kurację)
Doktor pewnie coś gdzieś usłyszała (Radio Maryja) resztę dopowiedziała i rozsiewa plotki
Napisano Ponad rok temu
"Do wody mineralnej dodają psychotropów"
Napisano Ponad rok temu
już nie wspomnę o wodzie mineralnej
Napisano Ponad rok temu
Combat kupujemy!!! zrobimy niezły biznes na isostarze
już nie wspomnę o wodzie mineralnej
Od razu z 1000 l ....
BTW: znajomy na siłowni ma zawsze ubaw jak goście myślą, że on koksuje i przychodzą mu walić "umoralniające gadki". Coś w stylu: "ooo zobacz jaki ciężar, te koksy nie żyją długo" - "oo na pewno coś bierze", "sterydy szkodzą" hehe
Albo (o czym już kiedyś pisałem) żartujemy, że bierzemy "cysia" (cyjanek potasu) 3x dziennie i jakie przyrosty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Super mnie pokopało ostatnio [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Brałem, żeby w końcu pobić rekord na ławeczce i po trzech tygodniach po intensywnym stosowaniu weszło. W tym sklepie im więcej bierzesz, tym mniej płacisz, bo rabaty ilościowe nabijają. Jednak niskie koszty zakupu to kluczowa sprawa w tym segmencie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sklep, gdzie?
- Ponad rok temu
-
Wisła Kraków - Anderlecht Bruksela tvp2 20.40
- Ponad rok temu
-
LA - 100 metrów
- Ponad rok temu