ESKK - kurs taekwondo -> oszustwo czy legalny interes?
Napisano Ponad rok temu
Co to pozycja "spacerowa"?
" zasady poruszania się w walce. Co to jest garda i do czego służy? Prawidłowe zaciśnięcie pięści. Twój pierwszy blok, cios i kopnięcie (górny blok, cios prosty, kopnięcia kolanem) "
:shocked!:
" Pozycja jeźdźca."
To napewno TKD ? :wink:
" Kopnięcia sierpowe "
itd. itp. etc.
Napisano Ponad rok temu
Cena kursu to ok. 800 zl.
Tanio. Zeby normalnie wytrenowac 1 cup trzeba trenowac pare lat, liczac ze placimy 50 zl za miesiac to tu jest taniej. Kurde chyba zamowie i przestane chodzic na treningi .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proponuje zrobic zrzutke tak po zlotowce i kupic jeden zeszyt, niekoniecznie pierwszy i posmiac sie sorrrry poplakac troche nad glupota niektorych.
Ale nie sie co przejmowac, to jest nie tylko w polsce. W stanach bardzo popularny byl przez pewien czas korespondencyjny kurs kung-fu.
Zapewne dawni mistrzowie kung-fu oraz swietej pamieci Choi, przewracają sie w grobach. :?
Napisano Ponad rok temu
:blus:
Co to pozycja "spacerowa"?
moze pozycja walki :>
:
" zasady poruszania się w walce.
znokautowac a samemu nie dac sie trafic
zaslona przed ciosami, sluzy do zaslaniania sie przed ciosamiCo to jest garda i do czego służy?
wyprostowana dlon, 4 palce zlaczone razem, kciuk na zewnatrz , potem skladasz do wewnatrz 4 palce, a na nie kciuk:
Prawidłowe zaciśnięcie pięści.
Gunnun So bakat palmok makgi ?Twój pierwszy ..blok
gunnun so ap joomok bandae chirugi, ap chakgi bushigi:
cios i kopnięcie
An palmok makgigórny blok
to w czwartki tylkoicios prosty, kopnięcia kolanem
" Pozycja jeźdźca."
To napewno TKD ? :wink:
Annun Sogi
:
" Kopnięcia sierpowe "
Dollyo Chagi
-------
to juz 1 cup ?:>
Napisano Ponad rok temu
gorny blok- an palmok magki? kopniecie- ap chagi busigi? ...ja mialem przerwe w treningach i moze mnie cos ominelo ale zrobic wysoki blok powierzchnia an palmok jest troche nieporecznie a przynajmniej ja jeszcze nie kojaze takiego bloku. kopniecie o ktorym mowisz to ap chagi lub apcha busigi, o ap chagi busigi nie slyszalem (co oczywisicie nie jest rownoznaczne z tym ze takiego nie ma )
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wymadzaj sie . Za to cie dzic na treningu przygniote do ziemi i nie pozwole nic zrobic
He he, trzeba wkowac encyklopedie. Jak we wrzesniu zaczna sie treningi to powiem Grzeskowi, zeby ci klasowki z teorii robil
A jak sie zrzucamy. Przydalo by sie komus na konto.
Ja moge dac 1zl.
Napisano Ponad rok temu
Poza tym to nie jest zly pomysl niedlugo zjazd i na zjezdzie moze zrobimy zrzute. Kupimy jeden numer i ktos poskanuje ciekawsze strony.
Napisano Ponad rok temu
ja widzialem i widze
ps. niedziel ale dzis mielismy kickbox a ty mnie nie przygniotles
aha, co do klasowki to z checia skorzystam
Napisano Ponad rok temu
Qrcze to bedzie naprawde czyn spoleczny z obopolna korzyscia . ESKK :balisong: wzbogaci sie o pare zlotowek, a my jak przypuszczam o zestaw wysmienitych d owcipow do opowiadania przed i po treningu. 8O .
Poza tym to nie jest zly pomysl niedlugo zjazd i na zjezdzie moze zrobimy zrzute. Kupimy jeden numer i ktos poskanuje ciekawsze strony.
ja jestem za !
Napisano Ponad rok temu
Jutro. Obiecuje :wink: :twisted: .
Usmieszki widzialem, ale z tym
to .ap chakgi bushigi
To musimy dograc szczeguly z tym zeszytem. Ale nie na zlocie bo mnie nie bedzie - wiecie Polska poludniowa. Wymyslcie konto ja komus wplace i a on da za mnie.
Napisano Ponad rok temu
Więc niedługo będzie pewnie korespondencyjne karate, aikido, a może
bjj
Jak byście się składali po złotówce to dajcie znać gdzie zrobić przelew
A
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sezon treningowy 2003/2004
- Ponad rok temu
-