Sezon treningowy 2003/2004
Napisano Ponad rok temu
Ja zaplanowałem skupienie sie na kilku el.
Musze poprawic slajdy , ciagle rozwijać łapki , pracować nad jeszcze mocniejszym przyłozeniem przy dolyo. Zbić i utrzymywać wage (ok 73kg)
zwiekszyć wydolnosc , porozciagac sie wreszcie ;-)
Pozatym jeszcze wiecej sparowac w formule MMA.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja musze poprawic wszystko, bo strasznie jestem slaby.
Przede wszystkim dollyo, zeby byko naprawde dynamiczne i zeby mi stopa nie " latala ".
Musze zatrzymywac japa ma wys. glowy i przytrzymac jakis czas.
Potem uklady i oczywiscie sparingi, sparingi....
Pozdro
P.S. : Dobrze ze juz niedlugo znow sie zacznie....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
SZPAGAT!!!!!!! :twisted:
Napisano Ponad rok temu
to jezeli chodzi o TKD :-)
Napisano Ponad rok temu
Mamy do zorganizowania ze 3 turnieje. Jak dobrze pójdzie i "góra" się przychyli - to mistrzostwa Polski młodzików i kadetów PUT.
Parę ciekawych wyjazdów zagranicznych się szykuje. Plan - zebrać kasę i pojechać powalczyć.
Poprawić miejsca w rankingu krajowym.
Parę nowych numerków do walki, trochę nowych ćwiczeń do przetestowania. Ogólnie - podnoszenie poziomu we wszystkich aspektach. Jeszcze podkręcić ręce, jeszcze wzmocnić nogi. Szlifowanie taktyki.
Jak dobrze pójdzie, to przygotować paru ludzi na dany.
Więcej samoobrony.
Więcej wolnego czasu...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
:wink: ja tam w zawodach TKD jeszcze startować nie będe ale czekają nas jeszcze inne wyzwania 8)to jezeli chodzi o TKD :-)
Napisano Ponad rok temu
a tak powaznie to wszystkie plany i cele tegoroczne sprowadzaja sie do tego zeby miec wiecej czasu na trenowanie(fuckin school ) wtedy wszystko sie skoryguje i nadgoni... byle byc na treningach...
Napisano Ponad rok temu
Charly- oszczedzajac Cie wyzadzalbym Ci krzywde :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
popracować nad gardą, nad low-kick, może jakieś łokcie :twisted:
chciałbym lepiej opanować lewą nogę. oglądając filmiki z zawodów doszedłem do wniosku, że bardzo wiele KO kończy się właśnie lewą nogą i brakiem/złą gardą :twisted: chcę mieć równowagę w nogach
zrzucić trochę wagi (przed wakacjami było 92kg/190cm, teraz jest już 87kg/190 - 85kg będzie akurat).
nie dać się zabić :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Odnosnie przybrania na masie naprawde sie staralem ale efekty byly dokladnie odwrotne schudlem 2 kilo. Ale to na poczatku teraz byl tydz przerwy 0 cwiczenia no moze troche rozciaania i pompek ale no prawie nic. Za to juz widac efekty kilka dni przed kompem no i prosze waga powoli ale zawsze po trochu idzie do gory. . Oby nie byl to efekt krotkotrwaly, ale cos mi sie zdaje ze tak wlasnie jest. :?
Coz SHIT HAPPENS. Pozdraiwm i powodzenia w nowym sezonie.
Napisano Ponad rok temu
silent , mozna wiedziec , do ktorej sekcji wreszcie trafiles ? :wink:
Moro , gdy mowisz , ze "wyrzadzilbym ci w ten sposob krzywde" to zaczynam sie bac
Napisano Ponad rok temu
Moj trener - wspanialy czlowiek mam nadzieje cos wymysli.
Wogole to zauwazylem ze jak ktos idzie do niego przed treningiem i mowi co chcielibysmy zeby nam pokazal i przecwiczyl z nami na treningu to trener sie cieszy z tego ( no pewnie zalezy co chcemy, bo o pifko i pizze by sie wk...).
Napisano Ponad rok temu
Poza tym - technika, technika, technika :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Witam
- Ponad rok temu
-
Teakwondo
- Ponad rok temu
-
Sekcja w NY???
- Ponad rok temu