KARATE KONTAKTOWE W POLSCE
Napisano Ponad rok temu
Co się Tobie nie podoba w Shorin-Ryu? Mógłbyś jakoś szerzej się wypowiedzieć?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co to znaczy, ze nic jeszcze nie zrobili?
Sorki - zrobili ! zwerbowali najemników - dezerterów z Oyama .
Ten wasz generał też kiedyś dał nogę z Oyama.
Lepiej nazwijcie sie Oyama BIS !
Napisano Ponad rok temu
co!co!co! - ekstra wiadomość - jak nie chcesz trenować czystego karate to do Drewniaka
Napisano Ponad rok temu
Jaki masz stopieńże tak wszystkich naookoło krytykujesz. Drewniak ma 6 dana, więc chyba wie co robi...
Napisano Ponad rok temu
A to o czymś świadczy.Podobnie,jak jego wysoki stopień.
Możesz karateko2 nienawidzić Drewniaka i kyokushin,ale doceń tą szkołę,bo gdyby nie ona,to by Was,Oyama karate nigdy nie było.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odpuszczam i znikam . Dladobra sprawy .
Napisano Ponad rok temu
najemnikow hehe niezle...ty chyba nawet lepszy jestes niz karateka 1 ze tylko przypomne drogiemu koledze kiedys wiekszosc instruktorow oyama karate dalo noge z kyokushina i co? moze oyama powinno sie nazwac kyokushin bis ?stary jesli jeszcze tego nie kumasz to ludzie zmieniaja organizacje i style to masz naprawde powazny problem...zwiazanie sie z jakas organizacja to nie cyrograf dozywotni...LUDZIE SA WOLNI i moga trenowac co chca!!!
Co to znaczy, ze nic jeszcze nie zrobili?
Sorki - zrobili ! zwerbowali najemników - dezerterów z Oyama .
Ten wasz generał też kiedyś dał nogę z Oyama.
Lepiej nazwijcie sie Oyama BIS !
p.s. jesli nadal myslisz inaczej to radze zalozyc wlasna organizacje gdzie ludzie wstepujac beda podpisywac cyrograf tak jaki chcial to zrobic lepper w samoobronie ( po odejsciu z organizacji beda musieli placic duuuuuuuzo pieniazkuff)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
puchami świeci niestety... czasy kiedy sali się nie dało zamknąć minęły już dawno i bezpowrotnie.
Aha co do tematu to się pod nim nie podpisuje żeby mi ktoś tego nie przypiął ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobno na zawodach w Raichu ludzi wyciągali z widowni bo nie mieli zawodników
Nie nie to joker - jesteście świetni , naprawdę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aklaw: Jak juz mówiłem wybór dojo shihan Drewniaka to rozsądne posunięcie, jeśli jednak robisz to dlatego, żę raz w tygodniu mają tam treningi bokserskie to się zastanów - u Dyducha treningi full contact są trzy razy w tygodniu. Zaś jeśli liczysz na to, że shihan Drewnik będzie robił regularne treningi grapplerskie wykorzystując swoje doświadczenia z judo - to możesz si rozczarować.
Karateka2: Póki co koniecznie chcesz zrobić z siebie przeciwwagę dla Karateka1. Nie rzucaj poważnymi oskarżeniami póki nie upewnisz sie, że nie są wyssane z palca. nie wiem czego chcesz od Shidokanu, ale tak prężnie rozwijająca się organizacja zasługuje na uznanie. Zaś ci "dezerterzy z Oyama" to świetni zawodnicy - dobrze, że znaleźli miejsce, gdzie mogą rozwijac swoe umiejętności
Slam: A może w dojo KK świeci pustkami bo akurat mamy sezon wakacyjny i tylko nieliczni chcą kisnąć w zadymionym Krakowie?
Shihan Drewniak pomimo swych kontrowersyjnych decyzji "politycznych" jest człowiekiem, któremu polskie karate zawdzięcza wiele. Ja osobiście jestem mu niewymownie wdzięczny za to, żę wydzkolił Jana Dyducha na tak świetnego nauczyciela.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zakończenie kata
- Ponad rok temu
-
Kolejny rozłam w kyokushin
- Ponad rok temu
-
przyszłośc karate
- Ponad rok temu