dobrze, spotkamy się więc za jakis tam czas, nie dziś to jutro i nie martw się bo ja się nie martwię :-) , dajmy na to, że jak przyjade do twojego miasta lub miasteczka jak kto woli, to przyjdę do was na trening, mogę?
Traktuję Cie z góry, nie to niemożliwe, przecież to Wy jesteście specjalistami do tych rzeczy, od traktowania wszystkich z góry :-)
Masz już 34 lata, z Twoich wypowiedzi to nie wynika, ludzie w tym wieku piszą i wypowiadają się trochę inaczej, ja mam mniej lat i jestem z tego dumny, nie dołuje mnie to bo przez jeszcze długi czas do scen miłosnych nie będę potrzebował kaskadera
. Tak napoważnie to to że masz 34 lata to mnie akurat guzik obchodzi, miej sobie i 102 lata a ja nie będe ci się kłaniał w pas z racji wieku.
jestem już stary wyjadacz, mówię ci, przeszedłem już etap chodzenia po drzewach, nieodwzajemnionych miłości do koleżanek z klasy, pływania w basenach przeciwpożarowych po pijaku, itp., dlatego do wszystkiego podchodze na zimno, no i miło mi że potrafisz pływać a nawet nurkować, ja terż potrafię mam patent, byłem ratownikiem i nie tylko ratownikiem ale się tym jakoś nie chwalę :-)
zego piszesz że to co piusze to wzbudza sensację u ludzi płytkich duchem, ja tak nie uważam, zauważ że dużo osób to czyta, ludzie piszą do mnie e-maile skąd to wiem, ja im odpisuję i nie są to soby płytkie duchem, trzeba wiedzieć co siędzieje, po za tym to jest forum dyskusyjne i każy ma prawo coś powiedzieć. Jeżeli nawet na początku przesadziłem, to potem się zreflektowałem :-) i jest gucio.
nie rozumiem też ,dlaczego piszesz że wiadomośc na temat uwięzienia kogoś za czyn karalny, jest nie na miejscu, przeciaż nie nałgałem , wiadomośc sprawdzona i potrwierdzona, więc o co chodzi, chyba że pewien pan się złości na to co napisałem, no sale to już jego sprawa, pamiętaj tylko że na Dzikim Zachodzie czy w Polsce Szlacheckiej, koniokrada wieszano razem z niewinnymi kolegami, uważaj żeby ciebie nie spotkało coś podobnego. Faktem jest że mamy niezłą zabawę z pewnych osób, ja podchodze zupełnie na luzie, jak się stresujesz to zjedz sobie pączka, idź popływac (potrafisz
)
Wszystko będzie dobrze, głowa do góry.
:-)
:twisted: 8)
:wink:
Aha, zapomniałem, ja mam 17 lat i mama nie pozwala mi na oglądanie brutalnych scen w filmach bo się boi że się zaprzyjaźnię z pewnym panem.
Od dziś będę pisał per pan, I'm sorry za mój luzacki ton, nie powiniem tak do starszego człowieka.