Czy muzyka wywolyje u Ciebie agresje podczas treningow???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW Honor nie mogłes wymyśleć cos lepszego od "pierdol policje"???
Napisano Ponad rok temu
Polecam Off Springa
Napisano Ponad rok temu
PRYWATNIE: można sobie coś wrzucić - ja rozwalam worki, gruszki, piłki z jednakowym zapałem - czy jest muzyka czy nie ma. Rezonans w żelbecie i "detonacje" to jest najlepsza muzyka :twisted:
Jak ktoś szuka motywacji do treningu tylko w muzyce - to znaczy, że nie jest fachowcem :wink: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czy ktoś napisał że TYLKO w muzyce? 8OJak ktoś szuka motywacji do treningu tylko w muzyce - to znaczy, że nie jest fachowcem
Jak komuś słoń na ucho nadepnął to rzeczywiściW SEKCJI: Ehh - muzyka w trakcie treningu powoduje spadek koncentracji! (a ta jest kluczowa). Nie polecam! To nie jakaś pieprzona szopka czy teledysk. To trening. Trener musi być słyszany - to dwa.
U nas trener puszczał czasami muzyke podczas sparingów. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jednak muzykę zarządziła zawodniczka z górnej półki - więc może to zależy od upodobać.
Ale jakoś na tradycyjnym treningu nie widzę tego.
Co innego na siłowni
Napisano Ponad rok temu
Co do muzy na treningu: tutaj musze sie zgodzic z Combatem
Trening to nie jest jakas dyskoteka gdzie sie idzie, zeby posluchac sobie muzy. To mozna zrobic po wyjsciu z klubu, albo w domu. A jak jeszcze malo to isc na impreze. Istnieje przeciez cos takiego jak disc-man, albo mp3 player. Wiec mozna sobie sluchac dowoli, ale NIE na treningu. Mnie osobiscie muza na treningu strasznie by denerwowala, bo po prostu musze sie skupic nad tym co robie, a nie byc caly czas rozkojarzonym. Wtedy mam caly trening w plecy!!! A co do wywolywania agresji przez muze: zalezy jaka to muza... bo nie jestem pewien, czy nasze Disco-Polo wywoluje agresje Ale juz jakis metal, czy hard-rock to juz raczej tak. Nie wiem... nie znam sie na tym, nie jestem jakims specjalista w dziedzinie lagodzenia obyczajow przez muze. Choc slyszalem, ze na jakims "Oddziale wytrzezwien" puszcza sie ludziom muze. Niektorzy nawet sobie dylaja
Napisano Ponad rok temu
A ja bym powiedziała, że disco-polo jednak wywołuje agresję. Zawsze jak słyszę coś w stylu "ciało do ciała..." to ażsięwe mnie gotujenie jestem pewien, czy nasze Disco-Polo wywoluje agresje
A co do treningu i muzyki: no cóż- kwestia upodobań, ale teżtego pod jakim kątem trening jest prowadzony. Moim zdaniem do sprawnościowo-kondycyjnego jak najbardziej, ale do technicznego -nie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No w sumie zgadzam sie z Toba Discio polo moze wywolywac agresje
Napisano Ponad rok temu
u mnie naprzyklad byloby cos takiego nie do pomyslenia bo sensei zbyt cisze ceni :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio doszłam do wniosku, że koncert rockowy jest świetnym sposobem na wyrobienie a) kondycji i gardy. Jeden warunek- trzba być blizko sceny. Żeby tamposkakać przez 2 godziny kondycja jest nieodzowna. A żeby przezyć bez wiekszych urazów to skakanie, rece trzeba trzymać przy głowie
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze do tego pracują łokcie chroniące boki + ruch obrotowo-podskakujący ciała
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Znacie jakies kluby sztuk walki w Augustowie?
- Ponad rok temu
-
Trenujesz sztukę walki czy uczysz się przetrwania na ulicy?
- Ponad rok temu
-
adamusik - mistrz , naciągacz naiwnych na hasło jkd?
- Ponad rok temu
-
uptejd strony #mma
- Ponad rok temu
-
Poparzenia
- Ponad rok temu
-
Am Besten Kata?
- Ponad rok temu
-
Pokaz Vale Tudo w Mielcu ????