Czy muzyka wywolyje u Ciebie agresje podczas treningow???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wielu Mistrzów (prawdziwych) prowadzi zajęcia przy muzyce, i nie przeszkadza to ich uczniom w koncentracji...o wielu z nich słyszeliście ale może tego akurat nie podejrzewacie;)
wiele systemów uważa rytm i muzykę za nieodzowną część treningu (nie tylko capo wbrew pozorom..)
w wielu bez opanowania odpowiedniego rytmu nie ma co marzyć o sukcesie.
w wielu muzyka wprowadza w trans.
ale oczywiście nie wiesniackie disco polo 8)
W gruncie rzeczy zgadzam się z toba. Na treningach u 'Kaktusa' (Estokada) w czasie treningu jest muzyczka - nienachalne, ale rytmiczne i transujące housujaco - jazzujące kawałki. Rytm pomaga w ćwiczeniu. Naprawdę to działa.
PRYWATNIE: można sobie coś wrzucić - ja rozwalam worki, gruszki, piłki z jednakowym zapałem - czy jest muzyka czy nie ma. Rezonans w żelbecie i "detonacje" to jest najlepsza muzyka
Może nie najlepsza, ale nieżle brzmi panie C. Byłem pod wrażeniem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak poza tym to jest kilka kawałków przy których świetnie by sie napieprzało w worek - taki maja w sobie power.
Napisano Ponad rok temu
ale niestety przy tym kawalku, nigdy mi sie berserk nie wlaczyl. chyba zloze reklamacje
Napisano Ponad rok temu
Muzyka pomaga przy nauce lamanego rytmu, jest pomocna do trzymania tempa w walce z cieniem itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jedyna dopuszczalna muzyka to dzwiek uderzen i ciezkie oddechy...
innej nie toleruje..
Napisano Ponad rok temu
W klubie, gdzie trenowalam, jak tylko na chwile ucichlo radio, wszyscy momentalnie przestawali cwiczyc, a w przerwach pomiedzy sparingami tanczyli w rytm hip hopu.
Za to nic tak nie denerwuje, jak dzwonki ringside, te trzykolorowe pykajace, ktore wyznaczaja czas trania walki.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Znacie jakies kluby sztuk walki w Augustowie?
- Ponad rok temu
-
Trenujesz sztukę walki czy uczysz się przetrwania na ulicy?
- Ponad rok temu
-
adamusik - mistrz , naciągacz naiwnych na hasło jkd?
- Ponad rok temu
-
uptejd strony #mma
- Ponad rok temu
-
Poparzenia
- Ponad rok temu
-
Am Besten Kata?
- Ponad rok temu
-
Pokaz Vale Tudo w Mielcu ????