A cwiczenia aikitaiso to robilem z 15 lat temu na stazach z Kanetsuka sensei
no popatrz, ja tez......to chyba nas robi sempaiami wszystkich aiki taisowcow w Polsce........hmhm.........
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a to ze byc moze sp s. Kobayashi zebral jakies cwiczenia ktore mu msie spodobaly i je cwiczyl nie daje jeszcze tym cwiczeniom praw do terminu system, a K do miany tworcy systemu.
Wracajac do obozu w Insku,chcialabym sie dowiedziec,jak traktuje sie takich co nie wytrzymuja poszczegolnych cwiczen taiso,czasowo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam ochote sie tam w przyszlym roku wybrac.
Napisano Ponad rok temu
mam ochote sie tam w przyszlym roku wybrac.
i myślisz , ze wytrzymam cały rok czekając na Ciebie
ech kobiety...
Napisano Ponad rok temu
Gdybyś znał senseia K nie pisałbys takich bzdur.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Promocji Przecież my nie mamy żadnego systemu promocji :? , nie mamy setek ćwiczących i wcale mieć nie chcemy. Kto będzie chciał spróbować, to sam do nas trafi. Na tym forum piszę zazwyczaj jedynie relacje ze staży....Nie mam nic przeciwko taiso, ale jakos sposob "promocji" tego "systemu" przez "Wasza" organizacje mi nie lezy. Ale w zasadzie to maly problem, bo co Was to obchodzi ze cos nie lezy jakiemus Smailowi...
Napisano Ponad rok temu
nie pisalem o Kobayashim
Nie mam nic przeciwko taiso, ale jakos sposob "promocji" tego "systemu" przez "Wasza" organizacje mi nie lezy.
Ale w zasadzie to maly problem, bo co Was to obchodzi ze cos nie lezy jakiemus Smailowi...
Mam nadzieje ze mnie chetnie zobaczycie i niecierpliwie oczekujecie
Napisano Ponad rok temu
poza aikido by Kobayashi tego systemu niet. Być może jest jakiś inny, ale ja mówię tylko o czymś co Kobayashi nazwał aikitaiso.
Wybacz drogi JS ale o aikitaiso to slyszalem zanim uslyszalem ze istnieje takie cos jak aikido kobayashi, zreszta wtedy takie cos chyba nie istnialo, bo watpie zeby sam kobayashi nazywal swoje aikido.
a to ze byc moze sp s. Kobayashi zebral jakies cwiczenia ktore mu msie spodobaly i je cwiczyl nie daje jeszcze tym cwiczeniom praw do terminu system, a K do miany tworcy systemu.
Napisano Ponad rok temu
Apropo cwiczenia to bylem dzisiaj na treningu ju jitsu u Eryka Murlowskiego i zostalem zaduszony przez jednego z jego uczniow...
Oddam mu nastepnym razem - z aikidockim pozdrowieniem ;-)
Napisano Ponad rok temu
Jak tak dalej bedziesz robil cross-training to faktycznie przegonisz mnie ......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JS ale o aikitaiso to slyszalem zanim uslyszalem ze istnieje takie cos jak aikido kobayashi, zreszta wtedy takie cos chyba nie istnialo, bo watpie zeby sam kobayashi nazywal swoje aikido.
czyzby pierwszy staz z Kanetsuka we Wrocku ? Fajnie bylo.. Smail.. nusiales byc chudszy i nie miec brody , bo cie nbie poznalem :-))))))))))))A cwiczenia aikitaiso to robilem z 15 lat temu na stazach z Kanetsuka sensei
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu