Relacja ze stażu aikido i aikitaiso Ińsko 23.07-03.08
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Smailu to jeszcze się łapiesz do młodzieżowki ZSMP - tam do 35 lat brali 8)jakim mlodym - 3 dychy skonczylem :-)
Napisano Ponad rok temu
jakim mlodym - 3 dychy skonczylem :-)
a mialam nadzieje ,ze jest mlodszy,jak mu teraz zycia starczy ,zeby mnie przez cale moje uczyc :wink:
Napisano Ponad rok temu
Szanowna Paskudo, jak mawia wielebny Pancer,a mialam nadzieje ,ze jest mlodszy,jak mu teraz zycia starczy ,zeby mnie przez cale moje uczyc :wink:
piatek to ciezki dzien, dzieki ze rozsmieszenie mnie do lez
W miare cwiczenie rozne zludzenia pryskaja jak banki mydlane. uwierz mi na slowo :wink: zludzenie ze pierwszy nauczyciel jest Najwspanialszy, Boski i Bez Skazy pryska pierwsze
Napisano Ponad rok temu
Wielebny 8O przebakiwał wprawdzie cos o seksie sakralnym ale nie wiedziałem ze juz się tak wybił w tym kościele 8) :wink: Sorry Pancer nie zdzierzyłem.Mam nadzieję, że nie odbierzesz tego jako szargania twej reputacji, a wręcz przeciwnie :wink:Szanowna Paskudo, jak mawia wielebny Pancer,
Oj szczepan bo powiem komu trzeba i bedzie bolało . Jedna sprawa serio: ktos kiedys powiedział szanuj każdego swojego nauczyciela i tego pierwszego i tego ostaniego bo to świadczy o tobie i twoich umiejetnosciach. Czyli jaka miara mierzysz.... etczludzenie ze pierwszy nauczyciel jest Najwspanialszy, Boski i Bez Skazy pryska pierwsze
Napisano Ponad rok temu
To nie ma nic wspolnego z szacunkiem Ja szanuje swoich nauczycieli, ale zeby zaraz wpadac w egzaltacje typu: OOOCCHHH zycia im nie starczy zeby mnie cokolwiek nauczyc - to niestety, nie moj styl 8) :wink:
Szacunek nie objawia sie tym, ze jest sie niewidomym na braki i wady nauczyciela.
ps ten seks sakralny ktory uprawia Pancer, to jakas odmiana yogi tantrycznej?
Napisano Ponad rok temu
Szanowna Paskudo, jak mawia wielebny Pancer,a mialam nadzieje ,ze jest mlodszy,jak mu teraz zycia starczy ,zeby mnie przez cale moje uczyc :wink:
piatek to ciezki dzien, dzieki ze rozsmieszenie mnie do lez
W miare cwiczenie rozne zludzenia pryskaja jak banki mydlane. uwierz mi na slowo :wink: zludzenie ze pierwszy nauczyciel jest Najwspanialszy, Boski i Bez Skazy pryska pierwsze
Drogi Szczepanie,ciesze sie ,ze Cie rozsmieszylam do lez,bo to byl zart :twisted: ,choc najbardziej zrozumialy pewnie przez tych co mnie znaja.
Ja nie ulegam zludzeniom,a o nauczycielach tak myslalam jak piszesz,jak mialam 7 lat i bardzo szybko odkrylam,ze moja pierwsza nauczycielka nie jest Najwspanialsza,ani tym bardziej Boska i Bez Skazy :twisted:
(ale Smail oczywiscie taki jest i to nie zludzenie 8O 8) :wink: :roll: )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy to naprawde jest H.Kobayashi sensei?
- Ponad rok temu
-
Zdrobnienia a szacunek
- Ponad rok temu
-
"Autorytet"
- Ponad rok temu
-
Do Szczepana
- Ponad rok temu
-
Fenomen O-sensei
- Ponad rok temu
-
Relacja - oboz Aikido na Slowacji (Nebi Bural 6 dan)
- Ponad rok temu
-
magiczny rytuał
- Ponad rok temu
-
PFA CZY PUA ? OTO JEST PYTANIE
- Ponad rok temu
-
techniki destrukcyjne w aikido
- Ponad rok temu
-
filmiki z aikido