jest bronia bardzo ituicyjna , po kilku godzinach nauki nie masz problemu z jej wykorzystaniem.
Dokładnie - sceptycy - czytać :roll: :wink:
Napisano Ponad rok temu
jest bronia bardzo ituicyjna , po kilku godzinach nauki nie masz problemu z jej wykorzystaniem.
Napisano Ponad rok temu
Jak miło poczytać znawcę.Dokładnie - sceptycy - czytać :roll: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jak miło poczytać znawcę.
Problem w tym że kompletnie offtopic.
Ponawiam pytanie do czego służy swat ten tomahawk?
Napisano Ponad rok temu
No to rozpierdol mi drzwi metalowe tym specjałem.Wiesz co to ENTRY TOOL? "Narzędzie wejści"a - czyli z tego co wiem - rozpieprzanie drzwi, wjazdy na chatę etc.
Napisano Ponad rok temu
Takim małym toporkiem? Praca cokolwiek czasochłonna jak na ten typ działań.Wiesz co to ENTRY TOOL? "Narzędzie wejści"a - czyli z tego co wiem - rozpieprzanie drzwi, wjazdy na chatę etc.
Może ktoś powierdzi
Napisano Ponad rok temu
Takim małym toporkiem? Praca cokolwiek czasochłonna jak na ten typ działań.
Napisano Ponad rok temu
No to rozpierdol mi drzwi metalowe tym specjałem.
Do takich rzeczy to używają młotów albo taranu na dwie osoby. Takim dzyndzlem to byś się taskał z pół godziny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta, niech swat zabiera na akcję stosy sprzętu co tam kilogramy w tą czy w tą, a nóż się coś przyda. Wszędzie jak widziałem to otwierają drzwi młotami lub taranem ale toporkiem?Hmm - a jak drzwi są słabsze? Wystarczy kopnąć czasem można i przygrzać takim narzędziem...
Napisano Ponad rok temu
Ta, niech swat zabiera na akcję stosy sprzętu co tam kilogramy w tą czy w tą, a nóż się coś przyda. Wszędzie jak widziałem to otwierają drzwi młotami lub taranem ale toporkiem?
Napisano Ponad rok temu
Ale tu czas jest ważny, wyobrażasz sobie 30 swat żeby forsowali drzwi toporkami? toć ja bym się zlał ze śmiechu. a przestępcy wyjepali przez okno :wink:Chyba mają dość ludzi, nie? Poza tym podjeżdzają dość blisko etc.
Napisano Ponad rok temu
Ale tu czas jest ważny, wyobrażasz sobie 30 swat żeby forsowali drzwi toporkami? toć ja bym się zlał ze śmiechu. a przestępcy wyjepali przez okno :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedyne co mi do głupiego łba przychodzi to otwieranie konserw 8)3) Dobra - to podaj rozsądny powód użycia tego narzędzia
Napisano Ponad rok temu
Jedyne co mi do głupiego łba przychodzi to otwieranie konserw 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jasne SWAT używa tomahawków do rżnięcia ludzi, ciekawe co na to opinia publiczna? "jednostka swat porąbała podejrzanych w ich własnym lokalu, kawałki ciała były porozrzucane po całym pomieszczeniu"...loodzie wezcie sobie na wstrzymanie z tym tematem rozwalania drzwi toporkiem przeciez to logiczne ze na pewno on nie do tego sluzy. Seiken pisal ze do walki sluzy przeciez a LvB dodal taki piekny epitet "taktyczny".
Napisano Ponad rok temu
Jasne SWAT używa tomahawków do rżnięcia ludzi, ciekawe co na to opinia publiczna? "jednostka swat porąbała podejrzanych w ich własnym lokalu, kawałki ciała były porozrzucane po całym pomieszczeniu"...
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu