amatorskie wideoklipy - cz.2.
Napisano Ponad rok temu
sciagnijcie poki siedzi i ocencie
ja bylem nie przychylnie nastawiony ze wzgledu na to ,ze brak tam umiejetnosci walki
rozmowcy uwazaja ( w zdecydowanej wiekszosci) ze umiejetnosci walki na ekranie aktora sa znikome , a liczy sie montaz i operowanie kamera.
Ja uwazam, ze gdyby tak bylo w rzeczywistosci to nie bylby znany na calym swiecie Van Damme , Bruce Lee, Jackie Chan, Jet Li, ale Roman Wilhelmi jako ekspert od filmowej sztuki walki;)
Napisano Ponad rok temu
Mafox, nie czepiam sie ale co ty chcesz? Chlopaki moze malo jeszcze potrafia walczyc ale przynajmniej zrekompensowali to efektami i dobrze zrobionym clipem. Pierwszy raz widze kogos kto w tak ciekawy sposob zrobil ujecia walki. Nie mowi ze jestem tym zachwycony ale chlopaki maja u mnie duzego plusa za to ze cos robia w tym kierunku.sciagnijcie poki siedzi i ocencie ja bylem nie przychylnie nastawiony ze wzgledu na to ,ze brak tam umiejetnosci walki
W dzisiejszych czasach niestety tak juz jest. Prawdziwi mistrzowie walki przechodza powoli do lamusa natomiast ucza sie od nich zwykli aktorzy. Braki w treningu uzupelnia sie efektami komputerowymi i odpowiednim montazem. Poza tym walka w filmie nie zawsze musi wygladac realistycznierozmowcy uwazaja ( w zdecydowanej wiekszosci) ze umiejetnosci walki na ekranie aktora sa znikome , a liczy sie montaz i operowanie kamera
a myslisz ze oni nie korzystali z trickow i innych bajerow ktore dala im kamera i stol montazowy? Zauwaz ze oni tez robili kiedys podobne rzeczy i nie od razu byli wielkimi. C'mon :wink:Ja uwazam, ze gdyby tak bylo w rzeczywistosci to nie bylby znany na calym swiecie Van Damme , Bruce Lee, Jackie Chan, Jet Li, ale Roman Wilhelmi jako ekspert od filmowej sztuki walki;)
Napisano Ponad rok temu
jak jest to efektownosc duzo na tym traci (z reguly)
chodzilo mi tylko o samo zalozenie, ze mozna zrobic swietny film MA z mizernymi aktorami
tego sie czepiam
wg mnie bez montazu i bez efektow specjalnych, a z doskonala choreografia walki i swietnie wyszkolonymi aktorami
wyjda o wiele bardziej efektowne sceny walk niz w przypadku, gdy bedzie film z beznadziejnymi aktorami ( w sensie sprawnosci) , beznadziejna choreografia walki , za to swietny i dopracowany montaz
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Najlepsi z najlepszych 2" piatek, godz. 22, TVP1
- Ponad rok temu
-
TVP ZA wiadomości dzisiaj.... (spam rotfl)
- Ponad rok temu
-
nowy film - MEDALION
- Ponad rok temu
-
Stara Baśń - pierwszy trailer
- Ponad rok temu
-
Equilibrium
- Ponad rok temu
-
Booletprof Monk