To Piwosz: Hej zaraz tam w kisielu- a moze w piwie :wink: W końcu nickname oblige 8) :peace: A i chętnych będzie znacznie więcejCholera wie. Mówią że aikido jest takie kobiece więc może......
ZAPASY W KISIELU
To Redakcja vel Jurek: poklon
Napisano Ponad rok temu
To Piwosz: Hej zaraz tam w kisielu- a moze w piwie :wink: W końcu nickname oblige 8) :peace: A i chętnych będzie znacznie więcejCholera wie. Mówią że aikido jest takie kobiece więc może......
ZAPASY W KISIELU
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Błagam nie zadawajcie więcej pytań, na publicznym forum i tak za dużo powiedziałem, jeszcze nie wiem jakie będą tego konsekwencje.Zadna to tajemnica, na paru stronach o nim jest info ze zekomo zajmuje sie tez aikido jak i nin-jitsu.
Ciekawe w jaki sposób sakuraba korzysta w trakcie walk z Aikido, to czy Jurku mogłbys nam zdradzic czy mówił coś moze na temat w jaki sposób, czy w formie patentów, czy raczej w formie pewnych zasad.
...
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy będą w stanie wygrać Pride, ale na rodzimej ziemi przyjmą godnie każde wyzwanie i zwykłym aikidem rozegrają starcie.
Gwarantuję, że za 20 lat wszyscy fighterzy będą kochać aikido.
Napisano Ponad rok temu
hehehe, masz poczucie humoru.Długo mnie nie było w kraju, bo byłem parę lat w Japonii więc trochę nie rozumiem tematu tej dyskusji, ale jeśli chodzi turnieje typu Pride czy K-1 to często wygrywają je zawodnicy świetni w aikido.
Napisano Ponad rok temu
ale błagam już dosyć bo jeszcze ktoś w to uwierzy
zwłaszcza w aikido sakuraby
Napisano Ponad rok temu
Powiem ci w tajemnicy, saku jest moim ulubieńcem, lubie go za te jego "jajaca" na ringu, ale psssst..No nie! Fiodor co za brak respektu dla Grand Fightera Sakuraby!
No tak żeś mnie zakręcił tą grą słów że szok :wink:Jak mu powiem, że uważasz iż jest on kiepski w aikidzie to się chyba obrazi :twisted: i będziesz musiał osobiście na kolejnym Pridzie przekonać się, że właśnie to co jeszcze pamiętasz z aikida uratuje ci życie i nie tylko...
No ale ty uważasz, że ja tylko tak sobie żartuję albo co gorsza ironizuję, w każdym żarciku jest odrobina prawdy i w każdej prawdzie sporo śmieszności.
pozdrawiam tradycyjnym ukłonem :wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobre!!!!wiecej takich tekstow powinno byc na forum,to moze by sie niektorym humor poprawil! :wink:Długo mnie nie było w kraju, bo byłem parę lat w Japonii więc trochę nie rozumiem tematu tej dyskusji, ale jeśli chodzi turnieje typu Pride czy K-1 to często wygrywają je zawodnicy świetni w aikido. Rozmawiałem nawet na ten temat z Sakurabą vel Gracie Hunter, który powiedział, że wiele walk wygrał aikidem, mówił to jednak w tajemnicy żeby się przeciwnicy nie dowiedzieli. Ponieważ w Polsce nie ma godnych przeciwników to uchylam rąbka tajemnicy po polsku tylko proszę pod żadnym pozorem nie tłumaczyć tej informacji na języki znane jego przeciwnikom w szczególności brazylijski ops portugalski, angielski, japoński, chorwacki itp.Dla odświeżenia tematu stawiam inne pytanie.
Dlaczego aikidocy nie wygrywają turniejów Vale Tudo ?
.
Osobiście zapewniam każdego,że jeśli tylko wygra turniej Pride to natychmiast zrozumie dlaczego aikido jest tak piekielnie skuteczne.
A dla prawdziwego fightera stanowi jedynie słuszne rozwiązanie.
Szkoda tylko ,że tak wielu fighterów jest okropnie zagubionych i błądzi wciąż po omacku. Wytrwałości to tylko kwestia czasu.
Napisano Ponad rok temu
dobre!!!!wiecej takich tekstow powinno byc na forum,to moze by sie niektorym humor poprawil! :wink:
Napisano Ponad rok temu
dalej plodzic takie txty!!!bo mnie sie podobalo!!!Combatowi zreszta pewnie tez :wink:No nie no...... wszyscy myślą, że to jakieś żarty, jejku jejku co tu zrobić :roll: :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
No nie no...... wszyscy myślą, że to jakieś żarty, jejku jejku co tu zrobić :roll: :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
Na pewno zostało już takie zdjątko wykonane- ino na sympatycznej błonie fotograficznej jak przystało na wielką tajemnicę
No nie no...... wszyscy myślą, że to jakieś żarty, jejku jejku co tu zrobić :roll: :roll: :roll:
Następnym razem cyknąć sobie fotę, najlepiej podczas wspólnego treningu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu