papierospopieram rekami i nogami, mialem niedawno przygode z profilowaniem bg-42... raz i nigdy wiecej.
A jak sie skapi na diamenty - albo sie akurat nie ma - no to zawsze mozna sprobowac upichcic jakis DIAMOND TRIANGLE DLA NIENAJZAMOZNIEJSZYCH

Napisano Ponad rok temu
papierospopieram rekami i nogami, mialem niedawno przygode z profilowaniem bg-42... raz i nigdy wiecej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak sie skapi na diamenty - albo sie akurat nie ma - no to zawsze mozna sprobowac upichcic jakis DIAMOND TRIANGLE DLA NIENAJZAMOZNIEJSZYCH
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Toz pisze przeciez "albo akurat nie ma", nie?
A ten mnie tu pomidorami...![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Im dlużej sobie kombinuję tym bardziej dochodzę do wniosku , że scorpiona to ja tym nie naostrzę, inaczej jak na płaskim . Specyficzny kształt noża oraz dziwaczny sposób ostrzenia nijak się mają do Triangla .
Nie chciałbym stracić właściwości tej pancernej wykałaczki.
Dlatego byłbym wdzięczny dobrym ludziom za radę .
Ostrzyć gada na 40 stopni ,czy jak dotychczas doostrzać na płaskim jego dziwny kształt krawędzi tnącej.???
Jak narazie nigdy nie golił , za to nie tracił ostrości nawet po dłubaniy w blachach i kabelkach.
Jestem w kropce ,trianglem go czy nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No proszeBardzo sceptycznie podchodziłem do Tri Angle'a,ale kupiłem i jestem zadowolony.Ostrzałka umie pozytywnie zaskoczyć....wszystko goli a palce całe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:roll: Ja już się pogubiłem. Mam sobie kupić Spyderco Triangla czy Lansky jakiś zestaw co jest lepsze?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu