Technika karate w życiu domowym ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewien mistrz z Okinawy powiedział pewnego dnia do swych uczniów: "W Japonii gdy ktoś splunie samurajowi w twarz ten przywołuje w pamięci zasady budo, wyjmje z pochmy miecz i ścina zuchwalcowi głowę by zmyć tą zniewagę krwią. Na Okinawie mamy inne budo. Gdy ktoś splunie wam w twarz po postu zetrzyjcie ślinę"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to ja mialem podobna przygode tylko ze chlopak pytal czy nie znam ciosu ktory powala, pewnie liczyl na cos bardizej filmowego ale musial sie zadowolic lokiem no i wstac nie mogl przez jakis czas :wink:miałem kiedys taka przygode...łepek byłem jeszcze i dopiero co zacząłem trenowac karate...kolega meczyl mnie zebym mu cos tam pokazal ( chyba ze 2 dni mnie meczyl)...jako ze raczej jestem leniwy a i dzien byl upalny nie chcialo mi sie machac nóżka gdzies pod niebem ...i pokazałem mu low kicka ( az sobie usiadł po nim )...pozniej juz nie chcial zeby mu cokolwiek pokazywac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tez sie dopsize.
'Marchew pokaz cos z karate, no pokaz, ale takie dobre cos.'
No i poszedl low taki ze usiadl nie tylko ten co dostal, ale tez ten o ogladal.
M.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wszyscy piszecie o low kicku...a ja nie wiem z czym to się je... ma ktoś fotkę tej techniki ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdarzonko z rodzaju nienajczestrzych, wyjąteczek.
Napisano Ponad rok temu
a ja przez treningi TAEKWONDO, chodzę po domu i wszystkie nie domknięte drzwi zamykam nogami, a potem "ZNÓW TRZASKASZ ??!! NAUCZ SIĘ CICHO ZAMYKAĆ DRZWI !!!" moja mama się denerwuje ...ostatnio zacząłem wszystkie 90 stopniowe kanty mebli okopywać i pięściami czyścić płytki...:D:D:D:D
Znam to Stolek w pokoju juz caly posklejany mam a jak drzwi w pokoju raz noga zamykalem to szyba wypadla
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(tylko nie uważajcie, że sieję terror w domu... po prostu jak ktoś idzie to wolno, technicznie ćwiczę ciosy )
Napisano Ponad rok temu
a ja przez treningi TAEKWONDO, chodzę po domu i wszystkie nie domknięte drzwi zamykam nogami, a potem "ZNÓW TRZASKASZ ??!! NAUCZ SIĘ CICHO ZAMYKAĆ DRZWI !!!"
mama ma rację, nie panujesz nad nogą ;-)
BTW. a próbowałeś już zapalać i gasić światło, tak, żeby kontakt został cały?
:twisted:
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 strat w przełącznikach
Napisano Ponad rok temu
Tez gasilem swiatlo mawachami :-) fajna zabawa
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów